sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Paikkailua

Viikkokoulutuksista ja valmennuksista jää aina to do -listaa. Koska teen nykyään täyttä työpäivää, en pääse (vapaaseen) halliin päivisin. Iltaisin klo 21 jälkeen tuntuu tosi myöhäiseltä, jos ei ole valoisaa, joten on hyödynnettävä vapaat viikonloput.

Lystin tassut alkavat olla taas ehjät, mutten ottanut sitä vesisateeseen uimaan tiesuolavedessä tai kastelemaan kenkiään, joten se jäi kotiin. Olen sen kanssa kotona harjoitellut vähän rallytokoa eli sivulta eteen siirtymistä ja temppuna valokatkaisimen painamista. Jälkimmäisen se osaa jo. Painaa vielä sen verran hennosti, ettei valot mene päälle tai pois. 

Hallille ajoin Lykyn kanssa. Siellä oli rata vaihtunut jo Mustosen Saijan radaksi. Tein alkuun rästihommia:
  • Kontakteja puomilla, A:lla ja keinulla. Vahvistin nyt alastulokontaktia palkkaamalla Lykkyä siinä. Ylösmenoja tehtiin myös.
  • Tiukkojen käännösten palkkaus. Nämä ovat vähän päässeet venymään. Lelun kanssa Lykky otti tosi tarkasti. 
  • Takaakierto-päällejuoksua harjoittelin aluksi ilman koiraa. Kiinnitin huomiota, että jalat ja liikkeeni oli oikeaan suuntaan. 
Sitten mentiin Mustosen rataa. Siinä oli paljon pimeitä putkikulmia, jotka on Lykylle helppoja. Pääsin myös siinä treenaamaan tiukkoja käännöksiä. Hyvin meni. 

Tuli tosi onnellinen olo, että saan Lykyn kanssa treenata. Se on niin innokas treenin aikana. Treenin jälkeen tyytyväisyys oikein huokuu, se hakee kontaktia ja läähättää onnellisena.

Ei kommentteja: