torstai 23. lokakuuta 2014

Ryhmätreenit

Olin Lykyn kanssa ryhmätreeneissä.

Janne veti ihmisten alkulämmittelyn. Olikin kivaa tepsuttaa maassa makaavia tikapuita eri askelluksin. 

Mentiin Mustosen Saijan viikonlopun treenirataa. Siinä oli slalomia, 180 asteen käännöksiä hypyllä, pyörityksiä saman siivekkeen ympäri, pimeitä putkikulmia ja muutama valssin paikka. Se sopi Lykylle hirmu hyvin ja jo ekalla yrittämällä Lykky kulki kuin ajatus. Ekan kerran tuntui tosi helpolta. Palkkasin jossakin puolivälin paikkeilla. Seuraavalla otoksella tehtiin rata loppuun. 

Paria kohtaa kokeiltiin eri lailla: pyöritystä yhdessä kohtaa vastakäännöksen sijaan ja lisäksi hiottiin takaakierto-päällejuoksuani. Pyöritykseen Lykky tulee hyvin, mutta itselläni tahtoo olla suunnat hukassa pyörityksen loputtua. Takaakierto-päällejuoksu on edelleen vaikea, jos hyppyä lähestytään suoraan edestä. Jos tullaan hypylle riman suuntaisesti, silloin ohjaus sujuu paremmin. Saatiin se kuitenkin onnistumaan. 

Silloin kun putkesta tullaan ulos niin, ettei koira näe, voisin kutsua nimeltä aiemmin. Se unohtui.

Puomia otin myös. Ei olla tehty kunnolla aikoihin ja se näkyi. :( Kokeilin aluksi turhan rohkeasti liikkua edempänä, mikä ei oikein onnistunut. Sitten olin paikoillani edempänä, sekin oli Lykylle vaikeaa. Lykyllä oli hakusessa oikea täppäyskohta. Rutkasti helpotetuilla toistoilla se muisti, mitä haluan. Pitää rakentaa tätä maltilla edelleen.

Ei kommentteja: