torstai 19. marraskuuta 2015

Agilitya

Kävin tänään Lykyn kanssa kahdestaan agilityhallilla. Siellä olikin kiva rata!

Pääsin treenaamaan takaakiertoja. Ne sujuivat "normaalisti", marekovicilaisittain, takaa kierrätettynä, niistolla ja pakkovalssilla. Yhden takaaleikkauksen tein. Käännöksiä tuli erikoishypyiltä: muuri, pituus ja okseri. Olikin hyvä! Lykky pujotteli hyvin ja otti kontaktit opetetusti.

Tänään en ole piinannut ketään hajuharjoituksilla.

Ulkona on märkää, mikä ei Lystin tassuille ole ideaalia edelleenkään. Nyt mikään tassu ei ole auki, mutta ranteissa on vähän ihottumaa. Sieltä se yleensä tassuihin lehahtaakin. En raski Lystiä ilmoittaa kisoihin, kun ei sillä ole treenattu kunnolla aikoihin enkä jaksa vielä luottaa, että talvi tulisi ensi viikollakaan. 

Niskaan on tänään kuumottanut pahasti. Oli vaikea tehdä töitä ja odotella, missä välissä pääsee selälleen jäiden päälle. Onneksi huomisaamuna on fysioterapia. 

Kuntosalilla olen käynyt reilun kuukauden keskimäärin 2 kertaa viikossa. Aion sitä jatkaa. Siellä pystyy tekemään lihaskuntoa turvallisesti, selkä ja niska tuettuna, toisin kuin kotona vapailla painoilla. Tässä iässä lihakset häviävät, jos niille ei tee jotakin. Nyyh. Nimim. Ikäkriisi.

Ei kommentteja: