torstai 26. marraskuuta 2015

Hajuerottelua ja ryhmätreenit

Lykky lähti mukaani ryhmätreeniin. Rata oli Saija Mustosen käsialaa. Marja koutsasi.

Heti alkuun vilautin vastakkaista kättä. Se toimi. Hyvä oli testata. A-putki-erottelu toimi kohtalaisen hyvin. Takaakierto ok. Siivekkeen ympäri kierrätys ok eri tavoin eli jaakotus-niistolla ja niistolla. Yhteen kohtaan kokeiltiin sylkkäri ikäänk uin pakkovalssin alulla. Ei ollut kovin sujuva = tuli isompi reitti kuin toisin ohjattuna. Kepit Lykky haki hyvin, vaikka oli ihan haastavia kulmia suoraan putkestakin. Keinun ja A:n kontaktit olivat hyvät. Putkijarru toimi. Jos sanoin "putkeen" ja kadotin kontaktin koiraan hypyn päällä, rima tipahti. Kun korjasin käytöstäni, rima pysyi. Jalassa ei näkynyt poikkeavuuksia.  

Tein taas hajuerottelua. Lysti luultavasti sekoittaa nyt tunnarin ja hajun. Siksi sille kelpasi kaikki purkit, missä oli hajuani.


Lykky merkkaa varmuuden vuoksi jokaisen. Tuota merkkausta uskomalla en saisi sieniretken tuliaisena kantarellimuhennosta vaan maksansiirron. Onneksi koira iltatreenissä merkkasi oikeat selvemmin.Fysioterapiassa sain akupunktiota ja uudet kinesioteipit niskaani ja hartioihini, eri kohtaan kuin edelliset. Toistaiseksi nahka kestää. Seisoin töissä enemmän, joten selkä ei niin säteillyt jalkaan.

Ei kommentteja: