torstai 11. helmikuuta 2016

Etäohjaus jatkuu ym.

Fysioterapeutti käsitteli tänään Lystin, joka oli paremmassa kunnossa kuin loppuvuodesta. Enää ei löytynyt sillä tavalla kuumottavia kohtia ja koira reagoi hyvin käsittelyyn. Luultavasti sulan ajan kipeätassuköpöttelyt vaikuttivat aiemmin sen tilaan. Saatiin venyttelyohjeen plus kaksi harjoitusta jatkoon: istuma-seisoma-juttu ja askelharjoitukset kavaleteilla tai portailla. Samoja voin tehdä myös Lykyllä ja lisätä vaikeusastetta pehmusteilla. 

Ryhmätreenissä mentiin etärataa. Lykyn kanssa keskityttiin etäältä taakse ohjaamiseen. Taakse työntäminen vaati palkka-apua, sitten alkoi sujua. Ulkokautta ohjaten takaakierto sujui aluksi hyvin, sitten tuli katkera jumivaihe ja lopulta saatiin onnistuminen. = Vaatii harjoitusta. Tulen käyttämään sitä varmaan silloin, kun on aivan pakko.

Selkä on ollut veemäinen eikä niskassakaan hurraamista ole. Työviikoilla on pakko syödä vahvoja särkylääkkeitä yötä vasten, jotta saan rauhan jalkoihini ja/tai käteeni. Kun tauotan lääkkeiden ottoa esim. viikonlopuiksi, kärsin vieroitusoireista. Niihin kuuluu ihana flunssankaltainen olo, kananlihaväristykset ja sekaisin oleva maha kruunattuna univaikeuksilla. Ratkaisu olisi syödä lääkkeitä jatkuvasti, mutta tunnen oloni normaalimmaksi ilman. Phuuh.

Ei kommentteja: