torstai 4. helmikuuta 2016

Ryhmätreeni

Menin ennakkoon hallille, jotta ehdin treenata toisen koiran ennen ohjattua osuutta.

Harjoittelin ensin Lystin kanssa. Se otti A:n kontaktin kiltisti, vaikka leijeröin seuraavan hypyn taakse. Keinullakin se oli varma, vaikka otin sivuttaisetäisyyttä. Kepit se haki hyvin. Helposti lurahti tarjolla olleeseen putkeen. Puomin ylösmenolla en voi vedättää yhtään ja alastuloltakin se pompahti pois omin luvin. Otin uusiksi. Puomi-putki-erottelua harjoittelimme vähän. Putki-A-erottelussa Lysti korjasi linjansa suullisen käskyni perusteella. 

Sitten oli Lykyn vuoro ja tämä treeni mentiin ohjatusti. Lykky ohjautui hyvin. A:n alastulolla sekin kesti leijeröinnin. Keinun otti opetetusti, ronskista sivuttaisetäisyydestäni huolimatta. Kepit löytyivät, vaikka sisäänmeno ei ollut suorassa linjassa. Okserilta 180 asteen käännöksessä Lykky kesti aikaisen irtaantumiseni. Puomin ylösmeno ja alasmeno olivat kunnossa. Saan mennä tosi reippahasti. Putki-puomi-erottelu kokeiltiin lopuksi, onnistui hyvin.

Eilen jumpattiin, nostelin molempien ristikkäisiä jalkoja. Lisäksi koirat ryömivät ja tekivät kurreasentoja. Setelikin katosi jälleen muutamaan otteeseen - ja onneksi myös löytyi.

Aurinko laski tänään klo 16.22. Päivän pitenemisen huomaa jo.

Ei kommentteja: