keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Torkuksissa


Alkuviikosta ei olla treenattu enkä koirista mitään kirjoitakaan. Ilmat sallivat normaalit ulkoilut ja täällä nautitaan talvikelistä.

Päivitän romun rankani kuulumisia, koska sitä on nyt asiantuntijoiden toimesta arvioitu. Niska toipuu edelleen. Hermosärky provosoituu yhä tietyistä käden ja pään asennoista. Selkä ei pidä istumatyöstä tai paikallaan seisomisesta lainkaan, vaikka modifioin asentoa kuinka. Fysiatrin ja työterveyslääkärin kanssa sovittiin, että minulle haetaan nyt osakuntoutustukea (ent. määräaikaiseläke) vuoden loppuun saakka. Toivoin täyttä työaikaa, mutta ei siitä oikeasti mitään tule. Nytkin työnteko on kitkuttelua, vaikka jaan 4-5-tuntisen työpäiväni kahteen osaan. 


Eilen kävin fysioterapiassa. Sain akupunktiota niskan lisäksi myös selkävaivaan. Sanoin heti aluksi, että saatan nukahtaa. Neuloitettuna torkahdin. Herätessäni kerroin fysioterapeutille: "Pelastettiin just hirvenvasa kuusesta." Vasaparka oli jäänyt korkealle jumiin oksanhankaan, mistä se avustettiin siniselle trampoliinille ja edelleen maahan. Näissä ajatuksissa istuin pritsin reunalla, kun fysioterapeutti kiinnitti kinesioteipit tällä kertaa selkääni.

Lysti on siirtänyt luun luvatta sängylleni ja on sitä mieltä, että minun on parasta 
hyväksyä ratkaisu.
Tiistaina ideoin luotetun ihmisen kanssa minulle toisenlaista työnkuvaa, jossa voisin liikkua nykyistä enemmän. Parhaimmillaan voisin yhdistää siihen koirani. Jotakin eläinavusteista juttua? 

Ei kommentteja: