sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kisoissa

Molemmilla kisasin 2 agilityrataa.

1. radalla Lykky tiputti 2-3 rimaa ja rata kulminoitui puomin alastulolta, mille sillä ei ollut aikomustakaan pysähtyä. Keskeytin.

Lysti tuli keppien läpi, ehkä odotin niiden hakemista liian pitkään? Tämä on toinen tai kolmas kerta, kun näin kävi. Puomin alastulolla tämäkin koira vaan kiljaisi innosta, joten keskeytin.

Näiden jälkeen oli oivasti aikaa miettiä, missä on vika, varsinkin, kun kisat olivat myöhässä ja aikataulu jätätti jatkuvasti lisää.

2. radalla Lykky otti kontaktit, kuten kuuluu. Loppupuolella oli yksi hankala tavallaan välistäveto, jota en ehtinyt kunnolla ohjaamaan. Lykky tuli hypyn ohi, mistä hyl. Lopussa haettiin keppejä pari yritystä. Rimoja ei tällä radalla tippunut.

Lysti lähti tällä radalla keinulta aika sukkelaan ja luulin tuomarin antaneen virheen. Muuten meni moitteettomasti. Maalissa kuulin kavereilta, että virhettä ei tullutkaan. Tuuletin nollaa, kunnes katsoin tuomarinsihteerin lappua, jossa se virhe keinulta olikin merkattu. Virhe siitä kuuluikin saada, mutta ehdin nuolaista liian aikaisin. 

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

No voi sentään :( Eilisissä kisoissa Viiru oikein loikkasi A:lta toisella agilityradalla: Katso kuinka komeasti mä osaa lentää! Ajattelin, että seuraavalla agilityradalla taas korjaillaan kontakteja. Mutta ne olivatkin hypäreitä...

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Onneksi agilityssa on mahdollisuus korjata kontakteja niin kauan kuin kisaa...