perjantai 20. toukokuuta 2016

Lepo.

Kerrotaas ensin koirakuulumiset. Lysti sai tiistaina Exspotin niskaan. Tänään haen siedätyshoitoputelin. Eläinlääkäriasema kiirehti toimitusta ja yksilöllisesti miksattu ampulla tuli ennätysajassa. Annostelu sovittiin eläinlääkärin kanssa. Normaalistikin pullon vaihtuessa ensimmäinen satsi on 0,5 ml. Niin tehdään nytkin, mutta Lysti saa ekan paukun jo 2 viikon kohdalla, koska edellinen pistos jää vajaaksi. Sillä tavalla vaihdoksen pitäisi sujua paremmin kuin luulin.

Liikunnat ja treenit ovatkin sitten vähissä. Niska nimittäin nirskahti. Sunnuntai-iltana alkoi vähän tuntua ja siitä suunta on jatkunut syöksykierteellä alaspäin. Mm. hampaiden harjaaminen sattui lapaan. Sain keskiviikolle peruutusajan fysioterapiaan, joka ehdittiin aiemmin lopettaa. Akupunktion ja kinesioteippien jälkeen vähän helpotti, mutta ei tarpeeksi. Kaulurista, jäistä ja välillä varsin massiivisesta kipulääkityksestä huolimatta pää kääntyy vaillinaisesti. Pahin on lavan sivussa tuntuva polte, joka ei jätä rauhaan. Tässä nyt mietitään, onko kyseessä hyvänlaatuinen lihasjumi vai onko välilevy lurskahtanut vähän lisää. Syksyllä välilevy antoi heijastuskipua juuri samaan kohtaan, mutta oikealle puolelle. Tämä kipu on vasemmalla. Onneksi autoilu (=tärinä) ei satu eikä kipu säteile sormiin. Hermopinteen puolesta puhuu polte ja kipulääkkeiden tehottomuus. Vitsit on vähissä ja elämä kattoon tuijottelua.P.S. Saimaannorpan katselu taitaa olla hitti ja katselen sitä itsekin. Mutta vielä enemmän tykkään merikotkan pesän tapahtumien seuraamisesta. 

4 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Mäkin oon seurannut noiden merikotkapoikasten kasvua! Haikarakamera on myös ollut valmiudessa, vaan siellä ei ole ketään näkynyt. :/

Hanna kirjoitti...

Kuulostaapa pahalle nuo niskavaivat :( Toivottavasti löytyy helpotusta!

Sara kirjoitti...

Merikotkakamera on hyvä! Nyt jäin katselemaan sitä, kun yksi poikasista voimistelee ja heiluttelee siipiään. Mutta kylläpä tuo niskasi taas kuulostaa ikävältä, toivottavasti helpottaisi.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Merikotkakamera tosiaan on aika vilkas. Heinäkuussa (?) pääsee seuraamaan lentoharjoituksia.

Niska alkoi lauantaina toipua. Ehkä se sittenkin oli lihasperäistä. Helpottavaa.