torstai 23. kesäkuuta 2016

Kaukana joku laulaa.

Apoquel lopetettiin kertakokeiluun, kuten uumoilinkin. Sen jälkeen Lysti ei enää ripuloinut. Tiistaina otettiin liuta laboratoriokokeita. Vastaukset tulivat eilen. Perusverenkuva, elektrolyytit, albumiini, maksa-, haima- ja munuaisarvot olivat normaalit. Eilen aloitin siklosporiinin. Lystikki ei ole vielä saanut sivuvaikutuksia. Aamuinen kakkakin oli normaali. Siklosporiini auttaa viikoissa, jos koira sitä niin pitkään pystyy syömään. Aloitin myös omepratsolin mahaa rauhoittamaan. Apoquel sai sen närästämään rajusti, perustuen vimmaan, millä se syöksyi pihalle syömään ruohoa. 

Tassuihin suihkutan kortisonia, mutta näyttää teholtaan surkeammalta kuin sinkkivoide. On ollut lämmintä. Kävimme eilen ja toissapäivänä uimassa ilman tossuja. Eilisiltana Lysti järsi myös takatassujaan. Sillä on nyt kaikki neljä tassua auki. Se ei kerta kaikkiaan pysty elämään sulan maan aikaan ilman tossuja. Sama kuin kala-allergikko laitettaisiin elämään kalakeitossa.

Varasin ajan Helsinkiin Saijonmaa-Koulumiehelle, joka on guru näissä asioissa. Sinne päästään heinäkuun puolivälissä. Aika haikeaa on. Silittelen Lystiä paljon ja nuuskuttelen sen otsaa. Miun Mössykkäin tuoksuu ainutlaatuisen hyvälle.


Laitan vielä tämän loppuun:

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itku tuli tälle seuraajalle tästä päivityksestä :(

TSEMPPIÄ!!!!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ei tätä kuivin silmin kirjoitettukaan. Kiitos tsempeistä.

Sarianne kirjoitti...

Voih Lystiä :( Toivottavasti gurulta löytyisi vielä joku ässä hihasta!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Älä muuta virka. :/

Satu kirjoitti...

Voi teitä. On niin surku. Mutta ehkä apu vielä löytyy. Hyvää juhannusta, kuitenkin!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos Satu.