torstai 14. heinäkuuta 2016

Riinan koulutus

Olen jatkanut kesälomaani flunssan kourissa. Ääni ei edelleenkään ole normaali ja välillä yskittää. Kävin poskiontelopunktiossa, mutta mätää ei löytynyt. Korvalääkäri kysyi "miltä tuntuu", kun neste kiersi poskiontelostani pitelemääni kaarimaljaan. Vastasin: "Luulosairaalta." Onni sekin. Huuhtelu helpotti oloa ja sen jälkeen kurkkukipu ja köhiminen vähenivät. Säästyinpä turhalta antibioottikuurilta.

Ei olla treenattu, ei sitten yhtään. Ekan pidemmän lenkin kävin eilen. Lysti on jatkanut siklosporiinia ja mikäli tassut kestävät ja Kennelliiton paperit ehtivät ajoissa, kokeillaan kisaamista viikonloppuna. Lykyn 2 kynsinauhaa alkoi punoittaa, kynnen ja kynsinauhan välissä oli hiekkaa. Olen niitä huuhtonut ja putsannut. Kivasti ne ovatkin kuivuneet.

Riinan valkkuun otin sitten Lystin. Ajattelin, että lisähiekka irvistävän kynsinauhan alla ei Lykkyä paranna. 

Lähdössä odottaminen oli Lystistä vaikeaa ja palautinkin sen sinne miljoona kertaa. Sitten pysyi. Sitten osasi ottaa myös kontaktit. Radalla se ohjautui kuuliaisesti ja koutsin mukaan menee kuin juna sinne, minne ohjaan. Rytmitys kääntää edelleen hyvin. Ansaputki ei ollut ongelma, niissä se on tosiaan edistynyt. Pakkovalssit toimivat, kannattaa erotella pelkkä pakkovalssi ja pakkovalssi-jaakotus linjojen kannalta. Kepeillä ei ollut ongelmaa. Takaakierto-niisto toimi. 

Tein vain yhden kierroksen, jotta lupaavasti (ja valitettavan loivasti) alkanut toipuminen ei ottaisi takapakkia. Tarkistin Tikki Tikkisen tassut treenin jälkeen, olivat ehjät. 

Otin varsinaisia äksönkuvia pari päivää sitten. Olkaa hyvät. 


Lystillä on tällainen oveluusilme aika usein.

Löytyy Lystistä myös sisäinen susi.

Ei kommentteja: