torstai 1. syyskuuta 2016

Ryhmätreenit

Niska vaivaa edelleen. Koneen ääressä ei juuri tarvitse olla. Käytössä on kevyemmät ja vahvemmat kipulääkkeet, jäät, teipit, akupunktio, niskatuki ja isometriset harjoitteet.

Koiria on edelleen uitettu ja kävelytetty. Tänään otin molemmat ryhmätreeniin, missä liikuin aika paljon varovaisemmin kuin normaalisti. Menin eka pätkän Lykyllä ja toisen Lystillä.

Radalla piti lähettää ykköshypyltä kakkoshypylle, millä 180 asteen käännös, ja siitä päällejuoksuun seuraavalle esteelle. Lykyn pystyi lähettää etäältä ja silti se kääntyi tiukasti. Lysti piti ohjata tarkemmin. Ennen putkea tuli takaakierto ja siivekkeen ympäri kierrätys. Lykky livahti toisaalle, jos jäin eteen seisomaan ja varpaat osoittivat "toisaalle". Nämä korjattua homma onnistui. Lystin kanssa ohjaus osui kohdalleen kertayrittämällä. Kepeille oli hankalahko kulma, hoitui vekkaamalla ja odottamalla. Takaakierroissa tein todistetusti persjätöt ajoissa. Sitten olikin tiukka avokulma kepeille. Lykky osasi heti. Lystin kanssa harjoiteltiin tätä. Se ei taipunut toiseen keppiväliin, jos yhtään puskin. Sama on tapahtunut kisoissa monesti. Erhe oli tosi pienestä kiinni. Keppien jälkeen lähetin koiran u-putkeen, minkä jälkeen pari hyppyä, puomi ja pituus. Molemmat ottivat puomin opetetusti.

Lykky oli kevyt ja osaavan tuntuinen, yhtään rimaakaan ei tipahtanut. Se hyötyy sitä enemmän, mitä vähemmän minä liikun ja häiritsen. Lystin kepit kaipaavat harjoitusta.


Ei kommentteja: