lauantai 25. maaliskuuta 2017

Lykyn tuloksia

Eilen tuli Lykyn tulokset: Virtsa puhdas. Perusarvot normaalit (maksa, munuainen, verensokeri ym.). Ei tulehdusta. Haimamittarit normaalit. B12-vitamiinipitoisuus on alentunut 142 (173-599), mikä sopii imeytymishäiriöön. Kortisoli on lievästi yläkantissa, mikä sopii siihen, että eläinlääkärissä käyminen stressasi, Addisonin tautia ei ainakaan ole. Annan vitamiinia ja kontrolloidaan tilanne. 

Saadun gastrointestinal-ruokanäytteen Lykky ripuloi. Eikä ihme, kun sisälsi riisiä, mitä koira ei ole vuosiin sietänyt. Losecia hurtta on nyt syönyt, ainakin mahan lorina on lakannut.

Minulla alkoi miltei jokakeväinen kurkun vetistys ja kipeys. Se tulee kombinaatiosta saksalaisen pähkinäpensaan kukinta & sopiva tuuli, suomalainen leppä ja katupöly. Imen astmapiippua kuin paraskin hiihtäjä, jottei happi lopu.

Lysti on päässyt pitkille lenkeille. Lykky saa nyhjöttää kotona paketti tassussaan. Tiistaina alkaa helpompi elämä, kun saa käydä muuallakin kuin pissityksillä. Pakettiakaan ei tarvitsisi, mikäli koira ei revittele, mutta en voi mennä vannomaan, joten kannan erilaisia sidontavehkeitä apteekista selkä vääränä.

Ei kommentteja: