tiistai 11. huhtikuuta 2017

Treeniä ym.

Ensinnäkin laitoin Lystille Seresto-punkkipannan viikonloppuna. Sen kanssa voi uida eikä koiran pesu lopeta valmisteen vaikutusta, kuten valeluliuosten kanssa käy. Agilityssa panta ei ole ideaali.

Aluksi Lysti ei suostunut lentoboksiin, mutta tajusin huikata sille, että "hyppää kyytiin". Sillä se sinne loikkasi. Sen jälkeen Lysti on syönyt siellä ruokansa. Tänään kiinnitin boksiin ovenkin.


Kävin tänään agilityhallilla. Vahvistelin kontakteja ja harjoittelimme keppejä. Lystillä on ongelmia niiden hakemisessa hankalammista kulmista. (Lykky haki ne mistä vain, mutta siitä on nyt turha haikailla.) Yskittää ja happi loppuu yhä.

Keskustelin pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin kanssa Lykystä. Hänestä Lykyn oireet ja arvot eivät sopineet Cushingiin. Aivokasvain olisi tehnyt neurologisia oireita. Laihtumisen riitti selittämään imeytymishäiriö, jonka syy oli ruoka-aineyliherkkyys. Muut oireet sopivat ahdistuksen aiheuttamiksi. Päivitin ja tarkensin edellistä kirjoitustani Lykystä. Se on jonkinlainen Lykyn sairauksien muistokirjoitus, jota palaan vielä lukemaan. Eilen iski hirveä ikävä, kun huomasin Ruffwearin laatikon, missä sille tuli tossut, joita se olisi pitänyt tassuvammansa takia. Muistan, miltä varpaat ja anturat tuntuivat, kun mallasin tossuja jalkoihin. Lykky vain seisoi hiljaa.

Ei kommentteja: