maanantai 10. heinäkuuta 2017

Gibli kyläilee ynnä muuta

Sunnuntaina heräsin 5.20 ja palasin kotiin 14 tunnin kuluttua. Välissä vein Giblin Jyväskylään luottohoitajan hoiviin (koska kaikki paikalliset koiratutut olivat talkoilemassa Agirodussa) ja vietin aikaani Pirkanmaalla kummipoikani konfirmaatiossa. Lysti jäi kotimieheksi ja ystäväni ulkoilutettavaksi. Nukuin 11 tuntia ja hain tänä aamuna Giblin hoidosta. Se oli ollut oma rauhallinen ja kiltti itsensä hoitopaikassa. Pentu oli syönyt ja nukkunut hyvin. Sanomalehtien päälle se ei vieläkään oikein ymmärrä, mutta enimmäkseen tekeekin kaikki ulos.

"Treenasimme" tänään istumista ja maahanmenoa, sujuu jo takapihan terassilla. Ruoka motivoi tosi hyvin. "Ei":tä pentu uskoo hyvin ja uskoi hoitopaikassakin. Autohäkissä se odottaa lupaani häkin puolella oven avaamisen jälkeen. Tosin luvankaan jälkeen ei ihmeitä tapahdu - otan sen syliini.

Tänään kävimme luontoretkellä. Välillä pentu matkasi sylissä, välillä kirmasi Lystin kanssa. Lysti ui, pentu ei. En halunnut pentua houkutella kylmähköön veteen nahkamahansa kanssa. Makkaranpaistopaikalla molemmat koirat tekivät tuttavuutta sinne saapuneiden vieraiden kanssa (heidän pyynnöstään). 


3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Me tehtiin ajallisesti samanpituinen reissu, mutta teille Mikkeliin. Hienosti järjestetty Agirotu! Tiirailin muutamaa belgipentua, mutta eipä teitä näkynyt.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Turistikoirien piti olla rokotettuja eikä Giblillä vielä ole rokotuksia. Vien terveiset Agirodun aktiiviporukalle!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Terveisten viennillä tarkoitan mukavia sanojasi.