keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Vähän agilitya, Lystin tassu ja fysioterapia

Eilen oli kesäistä, eipä ole enää. Hyvällä ilmalla on pakko olla ulkona ja tehdä jotakin, koska olisi synti olla sisällä. Huonolla ilmalla voi olla sisällä tekemättä mitään. Kävin silti hallilla. Lystin kanssa treenasin kontaktit ja "ulkokautta takaakierrot". Keppikulmia tarkistelin myös. 

Gibli kiipeili maassa olevalla puomilla pari kertaa ja kiersi siivekkeen lelun perässä neljästi. Sen lisäksi se sai seurakaverin pörrötykset ja jäi sitten tyytyväisenä autoon makaamaan. Yleislempeä Lystikki "Pennulla-ei-olisi-niin-väliä" Tikkinen yhä puolustaa pentua, jos joku vieras ihminen lähestyy. Murisee ja menee väliin. Olen vähän yllättynyt tästä piirteestä.

Kävin punnitsemassa pennun (10,5 viikkoa), se painoi nyt 6,8 kg. Kylkiluut näkyvät välillä liian helposti, joten lisään taas ruokaa. Hain samalla reissulla eläinlääkäriasemalta punkkilitkuja ja matolääkkeitä. Jos joku ei tiedä, tulevat siellä yleensä halvemmiksi kuin apteekeissa.

Iltalenkille lähtiessä Lysti nousi ylös ja piti toista takatassuaan ilmassa. Puolikas antura puuttuu taas. Tietää huonoa viikonlopun agilitykisoja ajatellen. Harmittaa perua, mutta vielä enemmän harmittaa, että siklosporiini ei riitä tassujen kunnossapitoon. Tai sitten vika oli siinä, että pidin sunnuntain taukoa. Tai siinä, että Lysti sai erehdyksissä kaksi nakin murusta, kun palkkailin pentua pesuvatitreeneissä.

Illalla tuli fysioterapeutti kotikäynnille ja hoiti Lystin. Rintarangan seutuvilla näytti olevan hankalin jumi.

Ei kommentteja: