perjantai 13. lokakuuta 2017

Jälkiä ja ulkoilua

Niinpä olen vaan tämänkin viikon viettänyt agilitya treenaamatta. Olemme ulkoilleet pitkästi. Olen ollut töiden jälkeen siinä mielentilassa, että koiria ei ole kannattanut treenata.

Molemmat luppakorvat huolehtivat monipuolisesta ruuasta ahmimalla raakaa kalaa. Ehkä pitäisi syöttää matokuurit? Lysti veti sen verran hiekkaakin siinä ohessa, että oksensi hiekka-mätäkalayrjöt pojan sängylle. Yrjö imeytyi päiväpeiton ja täkin läpi petariin saakka. Koira sen sijaan hymyili helpotuksesta puklunsa jälkeen ja taas maistui tavallinenkin ruoka. 

Pentu on jäljestänyt 2 tai 3 jälkeä viikonlopun jälkeen. Eilinen jälki oli eka kertaa ihan kunnolla vanhentunut, 1,5 tuntia vanha. Paras jäljestys ikinä! Pentu sai oikein ammattilaisen kehut. :)

Maahanmenoa ja istumista olen vahvistanut edelleen. Paikkamakuuta treenataan myös, pystyn käväisemään sisällä jo seinän takana. Tänään Gibli tuli sivu-käskyllä oikeaan paikkaan. Kokonaisuudessaan täytyy sanoa, että olen ollut hävettävän laiska näissä tokoiluissa ja agilityissa.

Ei kommentteja: