lauantai 27. tammikuuta 2018

Sydänrinta ja nainen autokaupassa


Oli saatava Giblistä uusi kuva, pilvisyydestä huolimatta. Tämä on onnistunein. :) Ilme ei näy, mutta sydän näyttää säilyvän.Tänään oli vähän erilainen aamu. Heräsin aivan liian aikaisin. Ylös noustuani laitoin koirien ruuat turpoamaan kippoihinsa ja lähdettiin metsään polttamaan energiaa. Työviikolla iltaisin metsäily ei onnistu, vaikka olisi tarpeen, kun kadut ovat kaljamalla ja siksi ulkoilu vähempää. 

Muusta kuin koiraelämästä todettakoon, että vähensin joulukuussa some-aktiivisuuttani (tosin en ole kovin aktiivinen ikinä ollutkaan) noin 80 prosentilla. Käyn katsomassa vain pakolliset jutut. En halua kuormittaa itseäni puolituntemattomien kuulumisilla tai sellaisten ihmisten kuulumisilla, joille en nähdessäni osaisi sanoa sanaakaan. Siitä vapautuneen ajan olen käyttänyt mm. kodin järjestelyyn ja kaiken tarpeellisen ja välttämättömän tekemiseen. Hyödyllistä! Helpottavaa!

***

Sitten sarjaan nainen autokaupassa. Saapastelin paikalliseen nimeltä mainitsemattomaan Toyota-merkkiliikkeeseen yhden etukäteen katselemani auton luokse. Mielestäni olin pukeutunut, kuten keskivertoihminen täällä pukeutuu. Oli ehjät ja puhtaat kengät, sukat samaa paria, ei-löpsähtäneet-farkut, koirankarvaton tummansininen fleece (ihan hyvää merkkiä, vaikka ehkä huono veto), kaulaliina ja pipo. Paikalle asteli kokenut MIESmyyjä. Keskustelen muistan menneen näin:

- "Siinä sitä olisi vähän uudempi auto. ...Mutta sillä on sitten hintaakin enemmän."
- "... Niin. (?)" 
- "Onkos sinulle tämä merkki tuttu?"
- "Minulla on tämä sama auto vuosimallia XX, ajattelin vaihtaa uudempaan."
- "A-haa. Jaa. Paljonkos sillä on ajettu?"
- "Reilu 140 tuhatta kilometriä, siksi ajattelin vaihtaa vähemmän ajettuun."
- "Kuinka kauan sinulla on se ollut?"
- "Uudesta asti."
- "Ahaa, joo. Sitten sinä ajat suhteellisen paljon vuodessa."
- "Niin. XX-XXX vuodessa. Paljonkos sellaiseen noin suurin piirtein tulisi välirahaa?"
- "Se tekisi noin XX. Mutta meiltä saa kyllä rahoituksen. Sen voi räätälöidä todella pieneksi sen kuukausisumman, niin se ei haittaa normaalielämää."

P.S. Jos maahantuoja tai vastaava haluaa, voi ottaa minuun yhteyttä ja tarjota pieniä etuja. Samoin voi ostaa mainospaikan FMBB-kisapaitaan. Tuo myyjä menetti mahdollisuutensa jo avausrepliikkiinsä.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihan järkky automyyjä!!! Mistä noita oikeen tulee?!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

En tiedä, mistä noita tulee. Tuli olo, että hän piti minua rutiköyhänä ääliönä. :D Mielestäni olin ihan asiallinen.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

"Mistäs me löydettäisiin pikkurouvalle sopiva Micra tai Yaris?"

Satu kirjoitti...

Hyvä idea tuo sometuksen vähentäminen, minulle olisi tosi tarpeen. Toisaalta melkein kaikki treenijutut sovitaan nykyään Facebookissa, mutta sinne saisi varmaan tarpeellisiiin juttuihin kunnon herätteet.

Kaunis sydänrinta <3

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Fb:ssa on nykyään tosiaan paljon infoa. Otan enää vain niistä ilmoitukset.