keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Hyppytekniikkaa ja sen semmoista

Eilen kävimme metsässä ja jäällä (ensimmäistä kertaa tänä talvena) hyvän mittaisella lenkillä. Koirien taluttaminen ei suju kuin vasemmalla kädellä.

Tänään otin Giblin mukaani hallille. Hyppytekniikasta mentiin diagonaalit, okseri ja taipumista ensimmäistä kertaa. Diagonaaleissa se menee ristilaukkaa edelleen. Taipumiset menivät hienosti. Lisäksi otin twistit 2 x per puoli, saa olla tarkkana, jotta pentu hyppää riman yli. Teetin myös takaakierrot 1/puoli.

Puomin pätkän laitoin maahan ja pentu teputti sen päästä toiseen nakki houkuttimena. Eka kerralla meni miten sattuu, sitten hoksasi, mitä halusin. Tämäkin jääkööt hautumaan.

Olkapääni kanssa oli taivuttava maanantaina lääkäriin. Hauiksen pitkän pään jänne on ärtynyt ja on kiertäjäkalvosimessakin vikaa. Sain kortisoni- & puudutepiikin, särkylääkereseptin ja kehotuksen välttää mm. käden nostoja. Särky oli viheliäistä koko illan olkapäästä sormiin saakka eikä yläraajaa voinut liikuttaa mihinkään. Joillekin tulee kortisonipiikistä sellainen reaktio ja selvästi kuulun sellaisiin. Huonoa oli, että en päässyt seuranmestaruuskisoihin, joten Lysti ei päässyt puolustamaan pokaaliaan.

Gibli askarteli nahkasohvaan 20 cm pitkän reiän. Onneksi on selkänojan taitteessa. Oli kiinni ompeleminen hankalaa, koska reiästä puuttui paloja. Piti ostaa nahkaneula, sormustin ja tekonahkaa. Laitan joku päivä kuvan, kunhan saan kännykästä siirrettyä. Varsinainen Jylsijä.

Ei kommentteja: