lauantai 28. huhtikuuta 2018

Tuleva hyppyvalio

Tänään seuran omissa kisoissa Lysti teki ekalla hyppärillä nollan, sijoittui toiseksi ja sai hyppy-sertifikaatin. Se oli kolmas serti, joten Tikkisestä tulee hyppyvalio. Lysti on saanut ekan hyppysertinsä 23.4.2017, joten vuosi tuli juuri sopivasti täyteen. :) Olin vielä puoliltapäivin perumassa osallistumiseni, mutta päätin kuitenkin onneksi lähteä. Videon pitäisi valmistua pian.

Toka radalla (video) sössin ihan alussa Lystin takaakiertoon, joten siitä tuli hylkäys. Sen jälkeen vähän löpsähdin, vaikka luulin, etten löpsähtänyt, ja ohjasin yhden esteen ohi.

Kolmannella radalla tuuletin maalissa nollaa, mutta oltiinkin saatu vitonen puomilta. Oltiin silti viidensiä, ilman vitosta olisimme olleet toisia. Rata on tässä

Jouduin vaihtamaan taas persjättöjä valsseiksi, koska kättä ei voi olkapään vuoksi kääntää taakse ja on se muutenkin viheliäinen, suuttuu milloin mistäkin.

Gibli oli mukana turistina. Sen ensireaktio ihmisiä ja koiria kohtaan on vimmattu hännän heiluttaminen. Kunpa se säilyisi sellaisena. Tosin ei se päässyt kenenkään luo, mutta hakeutui mukavasti kontaktiin kanssani ja keskittyi tottistelemaan. Enimmäkseen hengailtiin vain.

Ennen kisoja jatkoin sen kanssa keppipariin tutustumista.

P.s. Harmitus. Live-videoiden tallennus ei ollut onnistunut.


6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea, tuplavalio-Lysti!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos Satu! Lysti kiittää, ja minä myös.

Hanna kirjoitti...

Onnea valiolle :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos Hanna!

Sarianne kirjoitti...

Paljon onnea! :) :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos Sarianne!