lauantai 5. toukokuuta 2018

Ulkotreeniä

Aamulla hipsin kentälle. Teetin Giblillä perusohjausta, mikä tarkoitti käännöksiä ja valssia. Rimat oli 25 cm. Se on näköjään yhtä herkkä tiputtamaan rimoja kuin Lykky, jos yhtään herpaannun. Lysti on opettanut niin hyvälle, koska pitää rimat, tein suurin piirtein mitä tahansa. Tässä on tietysti saumaa opettaa Giblille rimojen pitämistä häiriössäkin, mutta veikkaan, että tietyssä vietissä tuppaa olemaan ohjaajan homma tarjota koiralle ideaaliolosuhteet.

Sitten hölmö yritin taas slalomia "suorilla" esteillä, kun ei Gibli vielä osaa eikä se noin onnistu. Kotimatkalla vasta tajusin, että väärin meni. 

Kolmantena kokeilin hyppyrinkulaa, kivasti Gibli hypyt hakee.

Lystillä en treenannut, jottei mahdollisesti heikompi kohta kynnen päässä mene rikki.

Paluumatkalla käytiin metsälenkillä molempien kanssa. Erikseen tottistelin Giblin kanssa.

Täytyy vielä sanoa, että varhain aamulla havahduin, kun makkarini ovi avattiin ovenkahvasta. Sisään tepsutti Gibli ja hiljaa tunnustellen nousi jalkopäähäni nukkumaan. En tohtinut häätää pois. Hetken päästä Lysti tuli nukkumaan sänkyni viereen lattialle. Jatkoimme unia.

P.s. Kotona katselin onnahtelevaa Gibliä, joka alkoi lutkuttaa tassujaan. Molemmissa etujalkojen isoissa anturoissa on halkeamat. Voihan vee.

Ei kommentteja: