lauantai 21. heinäkuuta 2018

Hyppyjä

Nämä sateet ovat kovin tarkkarajaisia. Eilen uimasta palatessa lähikaupan piha oli litimärkä ja lätäköillä. Riemuitsin, että vihdoin oma piha sai vettä ja vesitynnyri täytettä. Kaikkea muuta! Pihani oli rutikuiva. Uimisesta mainittakoon sen verran, että Gibli ui omia kierroksiaan ihan hiljaa suu kiinni. Suloinen. Lisäksi on kivaa uida koirien tasalla.

Gibli ui.
Tänään ajoin treenaamaan. Teetin Giblille perussarjaa siksakkina pikkuoksereilla. Viritin kameran paikoilleen, kunnes tajusin akun jääneen kotiin. Toisena treeninä teetin "Sveitsin lippua", missä toisessa päässä on 5-rimainen hevosenkenkä pienemmillä väleillä, keskellä hyppy ja toisessa päässä 3-rimainen hevosenkenkä isommilla väleillä. Gibli loikki hienosti, teki mielestäni nätit painonsiirrot, pysyi kehällä ja lopulta haki kuvion hyvin. Ohjaaminen tuntui minusta vaikealta. Kokeilin persjättöjä, mutta molemmissa Gibli tiputti rimat. Huonosti suunnatulla valssilla sain sen hypyn ohi. Se on yhtä tarkka kuin Lykky. Harmittaa, etten saanut treeniä videolle!
Lysti teki samat kuviot. Hyppytekniikka tekee hyvää kisakoirallekin kropan tasapainotukseen.

Jatkoin Giblin kanssa vielä keinua. Se tarjoaa sitä itse ja nyt mentiin jo kokonaisiakin muutama otos. 

Nyt pohdin kovasti, milloin vien sen rokotuksiin. Joko punkkimyrkkyreaktiosta on tarpeeksi aikaa? 9.7. loppui näkyvät oireet. Jos joku tietää, saa kertoa. Elokuulle on aikaa, mutta en haluaisi jättää viime tippaan, jos tuleekin jotakin, minkä vuoksi rokotuksia ei voi antaa.

Ei kommentteja: