lauantai 19. tammikuuta 2019

Kiänny!

Talavi jatkuu. Lunta sattaa. Pakkanen nousoo. Myö ollaan jumpattu ja äsken käätiin agilityhallilla.

Gilibertto ei alakuviikosta taepunu kunnolla vasemmalle hypyissä edelleenkää. Sen näk parraeten, ku katto hiastettua videoo. Luulen, että kesäene tömpsy vaekuttaa sen oekeaan kylykeen, kiristää jotennii. Tein eilen hentoo amatööri-puoskari-faskiahierontoo oekeaan kylykeen. Triggerit hävis taaimmaesten kylykiluitten välistä eikä koera näyttäny kärsivän. Lisäks koeruus sae köllötellä tasapaenotyynyn ja jumppatyynyn piällä ja venyttee kylykeesä. Olj huastavoo ottoo kuva, ku pit samalla pittee koeroo turvallisessa asennossa. Vuati jonkii verran työtä suaha jumppaintone koera rauhottummaa ja rentoutummaa pallon piälle. Eka kertoo tehtiin tuommosta.

Fysioterapia on varattu. Vähä uattelin kokkeilla faskiakäsittelyä, mutta tiällä ei oo semmosia.

Ihan ku se oes tännää taepunna paremmin *KLIK*. Tehtiin myös rattoo *KLIK*, ku kerran ol valamiina. Aeka herkästi tuo ohjautuu ja poemii kohteita kauempookii. Eka kerran leijjeröitiin kepit ja se osas. Ärsyttävästi toestan maeniota tuolla videolla, kannattaa laettoo iänet poes. Se on muute aliarvostettu tuommoinen A-helemanen toppatakki reenivuatteena. Ei palellu sisälläkkää.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kivvaa! Tain sanotaanko savoksi "kivvoo"? Onko kieli kuopiota vai mikkeliä?

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Suatto tulla sekalaesta kieltä, kuopiolaesta savvoo mikkeljläesellä tvistillä. Kivvoo sanosin, jos olisin Kuopiossa käämässä.