tiistai 9. huhtikuuta 2019

Koiratreffejä ja ulkoilua ja treeniä

Lauantaina kävin Giblin kanssa hallilla. Pyörittelin sitä siivekkeen ympäri. Täsmäsin kontaktille maton kanssa. Teetin keppejä eri kulmista.

Koko viikonloppuna oli kaunis ilma. Sekä lauantaina että sunnuntaina kävimme pitkillä metsäkävelyillä. Oli sopivasti hankiaisia, joten ei lumpsahdeltu hankeen. 


Tykkylumi on tehnyt pahaa monille puille, jotka ovat taipuneet metsäteiden ja polkujen yli ja ovat yhä latvastaan lumessa kiinni. Tuli monipuolista jumppaa, kun piti mennä yli, ali tai ympäri. 

Sunnuntai-iltana Gibli pääsi viilettämään bortsu-uroksen kanssa ja selvästi tykkäsi.

Maanantaina ilma oli kuin vihainen morsian. Tiedättehän sen tv-ohjelman, jossa miehet järjestävät morsiamilleen kamalia häitä tyyliin korkkareissa laitumelle? Koirat saivat ihan fyysistä lepoa. Nyt nähtiin pieni spanielin pentu, joka oli uskomattoman rohkea. Lystikin tarjosi leikkiasentoa moneen otteeseen.

Tänään tapasin pitkästä aikaa ystävääni, jonka kanssa olen viimeksi treenannut, kun Lykky oli vielä elossa. Tehtiin halliin ykkösluokan rata. Kontaktit oli juuri maalauksessa, joten niitä ei päästy menemään. Gibli ohjautui hienosti. Laitoimme radalle pituuden, muurin ja renkaan. Sujuivat ongelmitta. Huomiot:
  • Jos rynnin edellä ja menetän kontaktini, tulee rimoja alas. Muista tämä!
  • Muista treenata kepeillä persjättö! Nyt ei onnistunut. Valssi sen sijaan ok.
Lopuksi tottistelimme toisiamme häiriten. Gibli pysyi hyvin kontaktissa, vaikka häiriötreenit ovat jääneet surkean vähiin. Oli kivaa!

Aloitin Lystille eilen siklosporiinin. Annoin eilen sitä 10 kg:n mukaan ja tänään 15 kg:n mukaan. Vielä ei ole tullut mahaoireita, vaikka ne ovat mahdollisia lääkkeen aloitusvaiheessa. Nyt on tullut onneksi lunta, joten kevät vähän viivästyy ja ehkä aine ehtii vaikuttaa.

Ei kommentteja: