tiistai 9. helmikuuta 2021

Jumppaa, agilitya ja laseria

Sunnuntaina jumppasin Giblin: 1. Kiposta sivukyykyt, 2. rahilta punnerrukset tasapainotyynyn päällä, 3. kyykyt rahille ja 4. tasapainopallon päällä asennon vaihtamiset ja tassujen nostot. Lysti sai venytellä rintarankaa pallon päällä takatassut maassa. 

Eilen käytiin eka kertaa jäällä. Kevyttä pakkaslunta oli reilu 10 cm jään päällä. Jään pinta oli rypelöinen eli ei peilikirkas ja liukas. Kävelin rantoja pitkin. Koirat nauttivat.

Tänään treenasin Gibliä. Teetin lyhyttä rataa, missä oli hypylle irrotus, tuplasylkkäri ja A, jonka jälkeen ensin persjättö ja sitten valssi. Hyvin teki Gibli. Sitten koitin sivuttaisirrotusta takaakiertoon pitkittäiselle hypylle, oli liian vaikea, kuten viime torstainakin. Pakkovalssilla takaakierto ja vippaus sujui hyvin.

Treeniin: sivuirrotus helpommilla estekulmilla.

Käytin Lystin laserissa. Olin valmistautunut menemään jäälle kameran kanssa, mutta koska laserin jälkeen kuuluu levätä, tultiinkin kotiin. Kipulääkitystä pohditaan. Näyttää siltä, että Lystin etupääkin on aika juntturassa. Liekö rintarangassakin spondyloosia?

Ei kommentteja: