torstai 26. elokuuta 2021

123 635 - 77 - 22 - 1018 - Lystin akupunktio ja portaiden kipuamista

Ensin otsikossa on pitkästä aikaa koronaluvut: todetut tapaukset Suomessa - sairaalassa olevat - teholla olevat ja menehtyneet. Toivoin, että kuolleet olisivat Suomessa jääneet tuhanteen (onhan sekin paljon), mutta yli menee. Tehollakin on paljon, 22 ihmistä.

Omalla kohdallani toisesta rokotuksesta on jo aikaa ja helpottaa ajatus, että teholle ei näillä näkymin pitäisi joutua, vaikka koronan saisikin. Täällä myös maskien käyttö on yleisempää kuin aiemmalla paikkakunnallani.

Lystin vein akupunktioon ja viime kerran laserakupunktion sijaan pörröinen ystäväni sai pyynnöstäni perinteistä neulahoitoa. Lysti ei neuloista välittänyt ja kuin vakuudeksi painautui neulamiestä vasten rapsutuksia kerjäämään. Käsittelyn jälkeen koira oli rennon oloinen.

Kävin taas kipaisemassa Malminkartanon portaat. Eka pätkä (reilu sata porrasta) "ei tuntunut missään", ei siis jaloissa eikä hengityksessä ja huilasin vain hetken. Tämä kostautui ja maitohapot iskivät kinttuihin pahasti toisella osuudella, minkä jälkeen vedin happea pidempään. Kolmas pätkä sujui kohtalaisen hyvin.

Ei kommentteja: