sunnuntai 24. lokakuuta 2021

5 - 0 - 0

Pieni Gibli teki taas tuplanollan ja olisi tehnyt triplan, ellei ohjaajansa olisi kämmännyt. Olimme Raita-ahon radoilla ensimmäistä kertaa. Mielestäni ne näyttivät hyvinkin hankalilta, mutta eivät sitä sitten olleetkaan. Menisin uudelleenkin.

Ensimmäisellä, hyppärillä, erityisen hankala oli keppikulma, minne mentiin vielä 2 putken kautta. Sain Giblin oikeaan väliin ja ihan loppuun saakka tehtiin nollaa, kunnes kierrätin takaakierrossa nro:lla 16 Giblin liian kauas 5 vp:n kiellon arvoisesti. Nop. 4,93 m/s, sijoitus 5. Tässä on video.

(c) Raita-Aho Tommi, ratapiirrokset julkaistu hänen luvallaan

Toinen oli agilityrata, jossa kikkailtiin puomin ali menevillä putkilla. Tässäkin oli vaikea kepeille vienti ym. jäynää. Gibli teki kuitenkin nollan ja sijoittui toiseksi, 4,70 m/s oli etenemä, vain 1,36 sek nopeaan kärkeen, mistä olen iloinen. Hieno oli loppusuora, missä Gibli irtosi hyvin.

(c) Raita-Aho

Kolmas oli agilityrata, jossa oli vääntämistä myös. Gibli ei häkeltynyt, teki nollan ja sijoituimme kolmansiksi, nyt etenemä 4,54 m/s. 

(c) Raita-Aho

Se oli sitten tuplakin ja nyt on ensi vuoden SM-yksilökisojen nollat kasassa. 

Arvokas on tuo pieni belgialainen ystäväni.Hyvää:

  • Pujottelu, keppien haku itsenäisesti, putken vierestä ja vetämällä
  • Kontaktit
  • Startit (paitsi ekalla oli hiipinyt, en huomannut, tarkkana taas jatkossa)
  • Kaikki rimat
  • Itsekin uskalsin lähteä esim. siivekkeen ympäri pyörittämisen jälkeen etenemään.
Ai niin, ja kävin perjantaina juoksemassa portaat ylös saakka (2 pysäytyksen taktiikalla) ja perään tein voimaharjoituksen ensimmäisellä 100 portaalla.

Ei kommentteja: