lauantai 16. lokakuuta 2021

Hyl-hyl-10

Olimme Muotkan radoilla ja nyt kyllä Muotkan tuomari-ranking-sijoitus laski. Radat tuntuivat vaikeilta, mikä näkyy tuloksissammekin.

1. Agilityradalla tein huonon vippauksen tapauksen tms., ja Gibli hyppäsi hypyn ristiin. Sen jälkeen olisi ollut kamala puomille lähestyminen, mutta onneksi Gibli sujahti putkeen. Sitten mentiinkin ihan numerojärjestyksessä, paitsi toiseksi viimeinen hyppy jäi hyppäämättä.

2. Hyppärillä olin ajatellut toiselle hypylle pakkovalssia, mutta Gibli ajautui sen ohi putkeen. Pujottelu sujui hyvin, ja Gibli kesti hyvin edellä menemiseni, mutta sen jälkeisessä pakkovalssissa olin taas huolimaton, minkä jälkeen Gibli jäi pyörimään ympärilleni hyvin poikkeuksellisesti. Siitä jatkettiin sitten rataa jostakin 7. esteeltä loppuun saakka "nollalla".

3. Agilityradalla toinen hyppy oli pakkovalssi, siitä Gibli tiputti riman, mitä en radalla huomannut. Kepeille vienti oli vaikea, mutta selvittiin. Taas otin etumatkaa. Takaakierto, ja puomi, mikä oli hyvä. Paljon piti koiraa irrottaa edelle ja toisaalta ehtiä takaakiertoihin. Aivan lopussa jäin jälkeen ja Gibli kaarsi pituuden ohi. Kympillä maaliin ja sijoitus 4. 

Hyvää

  • Pujottelu, hankalistakin keppikulmista, ja Gibli kesti vedätyksenkin
  • Kontaktit
Kehitettävää:
  • Kiinnitä huomiota jarruun
  • Ei tarvitse mennä halaamaan niitä esteitä

Ei kommentteja: