lauantai 21. lokakuuta 2023

Dabl-Ou-Gibli

Ensin päivitän torstaiset pikkujumpat: etujalkojen sivuttaisaskeleet, namilla eri asennot ja kickbackit.

Sitten mennään tämän päivän Esa Muotkan radoille. Koiria oli paljon. Ensin meni pikkumaksit, sitten maksit. Giblin kanssa startattiin numerolla 91. 

  1. Agilityradalla käytin pari kertaa viskiä ja pari kertaa leikkasin takana tai tein poispäinkäännön. Gibli hoiti homman kotiin. Videolinkki streamiin tulee myöhemmin. Tällä radalla oltiin nopeitakin, 5,32 m/s, sij. 3., kärkiaikaan 1,82 sekuntia. Muutamasta käännöksestä oltaisiin voitu nipistää. On aika huikeaa, kun katsoo jotakin koiraa, joka näyttää tosi nopealta ja sitten oma tekeekin nopeamman ajan. Sitä jää miettimään, että näytetäänkö me muiden silmiin nopeilta. Linkki.
  2. Hyppyradalla Gibli kesti hyvin lähdössä, joten saatoin ottaa kolmannelle hypylle pakkovalssilla. Keppikulma oli vähän hankala avokulma, mutta Gibli selvitti ja kesti takana leikkaamisen. Tyttönen oli kuulolla myös tiukemmissa käännöksissä. Tältä radaltakin tehtiin 0 etenemällä 5,78 m/s ja tultiin neljänsiksi, nyt kärkeen 67 sadasosaa ja nopeimmalle vitosen koiralle 1,33 sekuntia. Linkki videoon on tässä.
  3. Agilityradalla tuli puomin alastulolta vitonen ja sitten rima, kun käskytin ennen rimaa ja riman päällä, jotta koira ei nappaisi taaempaa hyppyä, jonka niin moni otti. Tältä radalta 10 vp ja kärkeen liki 3 sekuntia. Video.
Tämä kappale tuli radiosta kotiin ajellessa. Alku on hypnoottinen. Take another little piece of my heart, babe. 

Lämpötila oli aamulla nollan tienoilla. Laitoin Giblille Lystin loimen, jota olen pitänyt käyttämättömänä tallessa Lystin kuoleman jälkeen. Parikin kertaa Gibliä katsellessani näin Lystin edelläni ja tiesin, miltä Lysti tuntuisi, jos olisin taputtanut loimen päältä.

Ei kommentteja: