lauantai 25. toukokuuta 2024

Hyl - hyl - 0

Naumasen kivoilla radoilla taasen. Oli "luvattu" parikymmentä astetta lämmintä, mutta oli huomattavasti lämpimämpää. Ehkä Ilmatieteenlaitoksen mittari on eri paikassa? Onneksi kisat olivat jo aamulla ja lopulta etuajassa, muuten olisi ollut vielä tukalampaa. 

Eka radalla (hyppäri) Gibli käännähti huonosti toisella hypyllä siivekkeen ympäri. Tosin en pyytänyt sanallisesti kiertämäänkään. Siitä kalastellessa myöhästyin seuraavasta takaakierrosta ja se oli hylkäys sitten.

Toisella radalla (hyppäri) oli toinen hyppy pitkittäin. Menin ponnistuspuolelle ottamaan vastaan. Gibli päättikin hypähtää hypyn toiselta puolelta - ehkä lähdön jälkeen huitaisin ikään kuin takaakiertoon? Joka tapauksessa Gibli osui siivekkeeseen. Sitten yritin vielä jotakin, mutta lopulta poistuttiin radalta ennenaikaisesti. Ei oltu ainut koirakko, jolle kävi toisella hypyllä noin.

Tässä vaiheessa tuntui siltä, että olisi parasta lähteä kotiin.

Kolmas rata oli agilityrata ja siltä tehtiin sitten nolla ja tulimme toisiksi. Eipä pokka riittänyt pyytämään Gibliä takaisin, vaikka toiseksi viimeisimpänä suoritetun puomin alastulokontaktissa ei ollut pysähtymisestä minkäänlaista merkkiä. Jere videoi - kiitos taas!

Ei kommentteja: