torstai 3. marraskuuta 2011

Ruumaan?

Tänään nautin poikkeuksellisen paljon osa-aikatyöstäni. Olin kotona klo 13, jolloin laskin molemmat koirat hetkeksi pihalle leikkimään. Ne nuhjasivat toistensa kimpussa tuttuun tyyliin. Oli aurinkoista ja kaunista. Sitten rauhoitin nilkan ja selän eli kävin mahalleni matolle  ja kiedoin nilkkani ympärille myttääntyneen jäisen hernepussin.

Puolen tunnin päästä tokoilin Lykyn kanssa.
  • Eteentuloja teetin matkaa pidentäen, nyt jo 3 metristä. Siitä se tuli laukkaloikalla. :)
  • Yritin tehdä eri jääviä itse peruuttamalla, mutta koira ei taaskaan muistanut mitä tarkoittaa pysähtyminen, heittäytyi maihin ja alkoi ropeltaa taskuani. Teen sisällä lisää, jotten vahvista virhettä. Ainakin eilisiltana koira sisällä toimi.
  • Perusasentoa ja seuraamista uudella tyylillä: Kerran huomasin koiran takapuolen kiertyvän ulos, muuten se oli suora ja taaempana kuin aiemmin. Lykky ei välitä kädestäni, jos se on reidessäni, ei edes hamua ruokaa siitä. 8) Pää on kauniisti ylös. Edistystä.
  • Lopuksi narupallokaahotusta, pari pito- ja irrotusharjoitusta ja kotio.
Lysti pääsi pienelle kävelylle ja sen jälkeen seuruutin sitä kummallisesti kävellen, se tulee ihan luonnostaan. :D Ah, kuinka nautin sen vireestä ja osaamisesta. Narupalloleikki oli tällekin hurtalle luvassa. Nyt olen kotona taas mahallani jalassani jääkäärö.

Sitten pari irrallista juttua, eivät liity koiriin. Ortopedi kehotti pitämään nilkassa jäitä myös töissä, jotta saan sen rauhoittumaan, jottei tulehdusreaktio jyllää liikaa ja tule jälkimaininkeja. Ostin pikajääpusseja, sellaisia joiden sisällä on pyöreä juttu, joka rikotaan, pussia ravistetaan ja jonkin reaktion seurauksena sisältö kylmenee. Pussin kyljessä lukee, että jos nestettä menee iholle, se on välittömästi pestävä vedellä pois. Eilen nilkka ärtyi, joten sopivassa välissä otin pussin esille. Pyöreän jutun rikkoessani kuului normaalin plutsin sijaan pffit. Tarkistin pussia joka puolelta ja koska mitään ei valunut, laitoin sen nilkan ja nahkasandaalin päälle. Tätä tarinaa en kirjoittaisi, jos hetken päästä ei olisi nilkassa tuntunut kylmän lisäksi myös märältä. Samassa liemessä oli kenkäkin. Hilppasin vessaan huuhtelemaan jalkaa, en pöntössä vaan lavuaarissa, ja mietin että onko kyseessä myrkky, mikä sulattaa koko jalkaterän ja suurempana huolena - pitääkö kenkäkin heittää roskiin. Soitin firman myyntiedustajalle ja kysyin miksi huuhteluohjeet ovat. Aine kuulemma voi allergisoida. Kenkää kannattaa huuhtoa, mutta ei sitä roskiin tarvitse laittaa. 

Sitten toinen juttu. Tänään keskustelin työkaverini kanssa ja puheeksi tuli työaikani ja -kykyni ja hän taivasteli kuinka sellainen mahtaa ottaa kukkaron päälle. Sanoin hänelle, että sitä pärjää vähemmälläkin. Enhän nykyään (koirien tultua) esimerkiksi matkustele ja en nyt voisikaan kaukomaille lentää, koska en voisi istua pitkään. Sitten keksin: paitsi jos minut laitetaan ruumaan! Toisilla ihmisillä on matkalaukku, minulla sitten matka-arkku. Jos ruumassa olosuhteet käyvät jonkin toimintahäiriön vuoksi epäsuotuisiksi, after-kuva on tuon näköinen.


2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

:-----D

Mikä parasta, ruumassa voisi matkustaa yhdessä koirien kanssa.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No niinpä tietenkin. :)
Sitten voisi liimata kylkeen "Leveä kuljetus" -tarran ja ehkä katolle vilkkuvalon.