maanantai 26. joulukuuta 2011

2. Joulutottis

Maijan kanssa pk-kentällä. Eilisen lumen sijaan oli jäätä, lätäköitä ja märkää nurmikkoa. Tuuli niin kovaa, että sai keskittyä pystyssä pysymiseen. Liekö Lykyllä painanut eiliset tuhdit kalkkunasiivut mahassa, mutta vietin kanssa oli tekemistä.

Autosta kentälle se jaksoi loikkia ja ansaita katsekontaktillaan nakkeja.

Imutusseuraaminen oli ihan hanurista. Jos nostin nakkia, se erkani ja pysähtyi, että minne sä mun nakin veit. Tämä on se sama, minkä takia itse en ole päässyt imutuksessa etenemään. Eilen homma näytti toimivan, mutta myötätuuli taisi olla siinä.

Noh, narupallo kehiin. Leikitystä ja vietin nostoa. Perusasento, "seuraa" ja häiriö. Lykky ei häiriintynyt.

Seuraamisessa narupallo kaulalla se ei istunut kunnolla yhden askeleen jälkeen. Toistolla taisi olla parempi. Namilla otin takapuolen siirtämisen harjoituksia, ei kehumista. Peruutusten alkeita tehtiin myös. Innostunutta leikitystä uudelleen. Kuin olisin vuotavaan uimapatjaan pumpannut ilmaa.

Maahanmenoissa se oli nopea, näistä se innostuu.

Luoksetuloissa lyhyeltä matkalta se ei pysynyt paikka-käskyllä paikoillaan ja tuli säännönmukaisesti eteeni vinoon vaikka vaihdoin palkan suusta käsiini. Pitkän matkan luoksetulo oli taas ottanut nykäyksen eteenpäin. Nyt se tuli korvat luimussa jonkin matkaa.

Yhteenveto: Pitää olla tarkkana vireen kanssa. Jos se on lötkö kuten tänään, ei imutusseuraamista ainakaan alkuun. Phuuh.

Lysti oli matkassa. Paluumatkalla pysähdyimme metsän laitaan ja kävin sen kanssa pitkähköllä kävelyllä.

Selkä on ollut parempi tai sitten viiveellä tehoavat lääkkeet alkavat vaikuttaa. Nukuin viime yönä hyvin. On sekin edistystä.

Ei kommentteja: