perjantai 27. tammikuuta 2012

Eiliseltä lisää materiaalia

Tuossa on video eiliseltä. Kentällä oli lunta vajaa 10 cm ja alusta epätasainen, oli vähän hoipertelua sekä koiralla että minulla. Alan pidentää seuruutusmatkoja. Lykky on oppinut hyppäämään lelun kanssa ohitseni. Se on selkäni sanelema ehto, jos aion jatkaa koiraharrastusta. Nauttikoot narupallosta taistelun lisäksi myös noin juoksemalla, sitäkin on näytteeksi pitkä pätkä. 


Ei olisi pitänyt eilen leikkiä tervettä flunssan suhteen. Tänään kuume nousi uudelleen ja poskiontelopunktioon on varattu aika. Jippii. Sinä hetkenä kun minuun ei koske jonnekin, olen mitä todennäköisimmin kuollut.

9 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Voi kun on söpö, koko ajan korvat pystyssä. :) Varsin iloisen näköinen.

sarianne kirjoitti...

Lykkyhän tekee nätisti! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Narupallolla on taikavoimaa. :) On Lykky vähän totinen (ehkä se keskittyy niin kovasti), mutta samalla hirmu innokas pieni vasa.

Ei se enää edistä eikä käänny vinoon, mutta välillä nojaa. :S

laura kirjoitti...

Lykkyhän on taitava!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Oih, kiitos. Voisihan se enemmänkin osata.

Sirkku kirjoitti...

Jes, sehän näyttää tosi hienolta! Ihan jo sellaiselta komealta tottis-malikalta :)

laura kirjoitti...

No aloittaahan jotkut tokokoeuransa 10kk iässä, ja heti 15kk:na valioksi, mutta mun mielestä aiiiika paljon vähempikin riittää. Sen jälkeen kun melkein pilasin oman koirani liialla treenaamisella (L), olen suhtautunut varsinkin nuoren koiran kanssa tosi varauksella niihin, joiden koira osaa vuoden iässä jo "kaiken".

laura kirjoitti...

Oho, tänne on tullut joku hyväksyntä! Meikä hakkaa kommentteja että jo nyt on perkele kun ei mene läpi. Ooops! :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Juu Sirkku, tottis-malikalla on kiinteä suhde narupalloon. ;)

Laura, nämä kommentit menevät hyväksyttäviksi, kun blogiteksti on muutaman vrk:n vanha. En muistanut käydä näitä katsomassa. :/

Koiran kouluttamisesta vielä - ei mullakaan Lykyn kanssa kiire ole. Tärkeimpänä pidän nyt oikeaa virettä/tunnetilaa tottelevaisuudessa. Lykyn kanssa siihen pitää kiinnittää jatkuvasti huomiota vaikken olisi ennalta uskonut.