perjantai 15. kesäkuuta 2012

Jätkät, me on hävitty tää peli

Emme osallistu Lystin kanssa agilityn SM-kisoihin. Tassut olivat jo kuivumassa, mutta viime yönä oli kutka iskenyt. Uutta punoitusta ja verestystä löytyy ja koira arkoo kävelyä pihasoralla. Olisi ollut eläinrääkkäystä laittaa koira sellaisilla tassuilla revittelemään kivituhka-alustalle, joten raskain miettein oli jälleen peruttava yksi kiva tapahtuma. Allergiatestejä odottelen edelleen. Ajatuksia mustaa tieto siitä, että oman selkäni tilanne pahenee koko ajan. Olisi ollut hienoa pyörätuolissa kertoa lapsenlapsille, että ihan SM-kisoissa saakka Lystin kanssa käytiin.

Kesäistä on ollut. Parina iltana olen ollut agilityhallilla katsomassa muiden koirien treeniä ja epävirallisia kisoja, kamerankin kera. Lykyn kanssa olen panostanut pujotteluun, muutama toisto per päivä. Yhden pölyisen treenin jälkeen se viskasi talviturkin ja nautti selvästi.Lykky stailasi torkkupeitosta kesäisemmän pitsiliinan. Sillä on aika iso virkkuukoukku, koska nuo koristereiät ovat halkaisijaltaan 20-30 cm.Ulkona on oikeasti lämmintä. Ja voi etujalat näinkin olla, ihan hyvin.


4 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

"Pitsiliina" *tyrsk* Meillä olisi varmaan kohtapuoleen tarjolla pitsiliinan kanssa yhteensopiva pitsisohva :DD

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Voin lähettää postissa sohvaanne sopivan torkkupeiton. :]
Varoitus: Jos sitä asettelee pimeässä päälleen, vahingossa sujahtaa jalka tai käsi läpi.

Sarianne kirjoitti...

No eipähän ole tuollainen ilmaistoitu torkkupeitto ainakaan liian kuuma näin kesällä 8) Tosin, saisi ne kuumat kelit nyt ensin alkaa edes. Täällä ilta oli suorastaan arktinen. Huomiselle ovat povanneet sadetta.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Täällä on ilma vaihdellut, eilen juuri sopivasti kävin liki helteisellä Tikkakoskella, kun kotona oli satanut. Nyt sataa. :/ No onpa lupa olla sisällä. :)