maanantai 25. helmikuuta 2013

Agilitya ja tottista

Treenasin tänään ensin agilitya.

Tsekkasin Lystin kontaktit ja ekstrana taiteilutin keinulla. Kepeillä hioimme lähestymisiä. Rataohjelmana harjoittelimme tiukkaa käännöstä ja lopuksi helppoa rinkulaa. Katolta valui lunta ja Lysti oli sen vuoksi paineessa koko ajan enemmän tai vähemmän. Tässä on video.

Lykyn kanssa treenasin samat kuin Lystillä plus hyppytekniikkaa hyppysuoralla koiraa häiriten: rimojen tai tekniikan kanssa ei ollut ongelmaa. Lopun rinkulassa tipahti monta kertaa yksi rima, joka oli 5 cm korkeammalla kuin muut. Toistolla korjasi. Tässä *KLIK* on pätkä Lykyn osuudesta. 

Kotona huokaisin hetken ja ajoin pk-kentälle. Oletin siellä olevan porukkaa, kuten usein maanantaisin. Eipä ollut. Harjoittelin Lykyn kanssa patoamista, seuraamista eri vauhdeissa (hitaassa kävelyssä niiaili voimakkaasti, lisää treeniä) ja kaikki jäävät useampaan otteeseen takapalkalla kävelystä ja juoksusta. Hyvin oli nyt liikkeet mielessä. Lopuksi otin kaksi luoksetuloa, toisen tosi pitkästä matkasta. Koira tuli täydestä laukasta ja loksahti suoraan eteen. Makea tunne. 

Parasta oli tänään nähdä sama vilkaisu monta kertaa treeneistä poistuessa: "Enkö ollutkin hyvä? Jos jatkettaisiin vielä?"

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Tämähän ei nyt liity mihinkään varsinaisesti, mutta onko Lystin turkki tuuhentunut? :) Ainakin videon perusteella se näyttää tuuheaturkkisemmalta, kuin aiemmin.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Se on aika paksussa turkissa, kyllä. Minusta se on tuommoinen ollut aikaisempinakin karvaisimpina kausinaan, mutta jos tuosta vielä pörhistyy, menee steriloinnin piikkiin.