maanantai 20. toukokuuta 2013

Lysti kisoissa


Kisasin eilen Lystillä. Olin päättänyt etukäteen, että mikäli se varastaa lähdössä tai hyppää kontaktin, rata loppuu siihen.

Ekalla agilityradalla Lysti pysyi lähdössä ja pysähtyi A:lle kuten kuuluu. Keinulta se tapansa mukaan vähän ryntäsi, en ehtinyt ohjata kunnolla kepeille, miltä vitonen. Muuten se oli hyvä. Loppusuoralla Lysti loikkasi puomin alastulokontaktilla. Keskeytin radan siihen ja kävelytin koiran rauhallisesti autolle.

Sitten sattui jotakin ihan kummallista, jota en ymmärrä vieläkään. Palaan asiaan SM-kisojen jälkeen.

Siitä syystä seuraava hyppäri meni huonosti. Ei varmaan olisi kannattanut mennä sille lainkaan. Lysti  pysyi lähdössä, mutten ohjannut tarpeeksi napakasti.

Kolmantena oli agilityrata. Lysti pysyi lähdössä ja otti kontaktit. Nyt oli takaakierroissa ongelmia, en muistanut vilauttaa vastakkaista kättä, joten pyörittiin parin hypyn ympärillä. Kolmesta kiellosta tuli hylky.

Tänään käytin Lykyn uimassa. Tavoite on uittaa molempia kesällä tiuhaan, ihan lihaskunnon takia. En ole muuten unohtanut ristikkäisten jalkojen nostoja tai ryteikkökävelyjäkään.

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Mekin voitaisiin uiminen ottaa taas ohjelmistoon ihan säännöllisesti! tekee tosiaan hyvää lihaskunnolle (sopisi minunkin oikeastaan uida, mutta kun en tarkene. Palataan asiaan siltä osin joskus elokuussa)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Minäkin olen ihan onneton uimaan alle 25-asteisessa vedessä. Eilen oli kyllä niin lämmin, että olin pulahtaa itsekin. Mikä lie mielenhäiriö (taas) iskenyt.