sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Agility jatkuu

Toiset viettävät juhannuspyhät agilitykisoissa, me vain treenaamme. 

Kävin päivällä harjoittelemassa molempien kanssa rataa, jonka olen bongannut jo ajat sitten, mutta en ole päässyt tekemään. Mersun tähti on siinä yhtenä kuviona. Tein molemmilla 9 esteen radat kahdesti, joten treeni oli aika lyhyt. Poika otti ne videolle. Tässä *KLIK* on Lykyn osuus. Huomasin videolta miten varovasti taas menen Lykyn kanssa. Argh.

Tässä on Lystin osuus. Lähdössä pyrstökarvat leviävät ihanasti pitkin mattoa. :)Lykyllä hyppyytin vielä tekniikkaa eli power grid -harjoituksen. Häiriköin juosten ihan vierellä käsiäni heilutellen. Rimat ja tekniikka kestivät.

Iltapäivästä sain tilaisuuden osallistua ryhmätreeniin. Otin sinne Lykyn mukaani. Radalla oli 23 estettä, mm. yksi suora putki ja yksi hyppysuora, joten ei ollut varaa juosta varovasti. Pääsin siis korjaamaan aiemmat hissutteluni. Hyppysuoralla estevälit olivat 7 metrin luokkaa - Lykky meni ne yhdellä laukka-askeleella. Jos himmasin, tuli rima alas, muuten ylitti hyvin. Yritin pariin väliin persjättöä, mikä olisi ollut paras siihen, mutta jotenkin se tuntuu riskiohjaukselta, jos on yhtään täpärämpi paikka. Vastakkaista kättä kannatti vilauttaa kahdessa kohtaa, muuten oltiin ansaesteellä. Mukavaa pätkää meille tuli kuitenkin. Treenikavereiden neuvot olivat arvokkaita. Kiitos heille!

Ei kommentteja: