torstai 13. kesäkuuta 2013

Reissuun

Huomispäivänä matkustan Lystin kanssa SM-kisoihin. Lykky jää pojan kanssa pitämään kotia pystyssä. On jännää olla Lystin kanssa ihan yötä hotellissa. Elän antiikkisella ajalla siinä mielessä, että kuulumisia tulee seuraavan kerran vasta sunnuntai-iltana.

Alla on videolla The Scriptin kappale "Hall of Fame", josta Sarianne vinkkasi minulle. Sanoja kuunnellessani minulle tulee niin Lystikki mieleeni, vaikka onhan se vähän nolon mahtipontista. Silti, surkimuskoira, joka vie minut arvokisoihin. "Breaking all the records... they thought never could be broke..." En voi kuunnella tuota kuivin silmin. Ehkä on parempi, etten sittenkään äänitä sitä mp3:lle. Pillahdan muuten lähtöviivalla itkuun, kun pitäisi olla ihan toisissa sfääreissä. :)


Tarkoitus on nauttia kisatunnelmasta ja taitavien koirakoiden katselusta. Samalla pyrin henkisesti olemaan vain tavallisissa kisoissa. Silti lähdössä vilkaisen Lystiä varmasti kerran: "Täällä sitä nyt ollaan, Mössykkäin." Radalla yritän ohjata oikealla asenteella niin hyvin kuin ikinä kykenen. Eilisen koutsin sanoin: "Olet sen Lystille velkaa."

Kuva: Mika Virtala

8 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea kisoihin! Me huolehditaan jännittämisestä. Ja odotellaan päivitystä.

Veera kirjoitti...

Onnea matkaan!

Hanna kirjoitti...

Onnea kisoihin!

SariS kirjoitti...

Go get'em!

Eeva kirjoitti...

Tsemppiä!!!

laura kirjoitti...

Tsemppiä ja koeta pitää pää kasassa! :)

Sirkku kirjoitti...

:)

Onnea matkaan!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Oi, kiitos kaikille!