sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Paikkaussarja

Eilisen koulutuksen ja varsinkin sen videoiden katsomisen jälkeen halusin treenata muutamia kohtia paremmiksi. Nyt keskityin siihen, että sanoin käskyt ajoissa, sanoin seuraavan esteen nimeä enkä koiran nimeä.

Kepeille meno oli nyt varma. Käskytin aiemmin ja jäin itse taaemmas. Lopulta jäin niin kauas, että Lykky pujotteli minua kohti. Siitä oli helppo harppoa keppien toiselle puolelle ja seuraavalle hypylle. Jos käännyin kohti, pujottelu keskeytyi, mutta persjätön lailla tehtynä Lykky kesti. Treeniin siis erilaiset ohjaajahäiriöt!

Takana leikkaamisen ennen putkea sain toimimaan paremmin, kun en himmannut liikaa.

Putki-rengas-erottelussa rytmitys tepsi edelleen. Puomi-putki-erottelussa Lykky teki virheitä noin 2/5, ei mikään varma prosentti. Treeniin. Juoksin itse nyt puomin vierellä ripeämmin ja vapautin koiruuden aiemmin. 

Rimat laitoin 60-65 cm:iin. Pari kertaa Lykky tipautti, yleensä sitä edelsi joku sähläys. Keskeytin silti radan aina siihen.

Hallilta tultua kävin Lystin kanssa pellolla juoksentelemassa. Onkin tosi kaunista. Vaikka on pakkasta, pidän silti oikeasta talvesta enemmän kuin trooppisista tammikuun lukemista.

Ei kommentteja: