torstai 14. elokuuta 2014

Agilitylla jatketaan

Lykky oli tänään iltatreenissä mukana. Ensin teetin pari toistoa puomin ylösmenoa, sitten mentiin radalle.

Harjoiteltiin niistoa. Minun pitää muistaa ottaa askel oikeaan suuntaan niistettyäni. 

Puomin kontakti oli hyvä.

180 asteen käännöksessä voin kääntää rintamasuuntani Lykkyä vastaan. Silloin kääntyy hyvin. Se kääntyy kivasti pehmeästäkin rytmityksestä. En oikeastaan itse edes huomannut, että rytmitin. Hieno yhteistyön tunne. Jotenkin osaan hetkittäin automaattisesti säädellä välissämme olevaa kuminauhaa.

Kepit se hakee hyvin. Harjoittelin niille niistoa myös.

A:n ylösmenolla koira loikkasi. Sillekin otettiin kuuri ja sen jälkeen koira osui kontaktille. Tämä on aika kesken vielä. 

Lopussa oli A:lta lähtien S:n mallinen rata. Ensin hypyt, joille kokeilin valssia. Oli hidas. Persjättö oli parempi. Sitten lähetettiin koira J:n malliseen putkeen ja sen jälkeen piti ehtiä koira törkkäämään hypylle ja kääntämään okserille. Tätä törkkäyskohtaa treenattiin. Piti ehtiä persjätöstä tosi hyvin ja lisäksi jarruttaa sopivasti ja ohjata koira sopivasti hyppyjen yli. Onnistui se lopulta. Osasissa. :D

***

Lystin verikokeista vastattiin osa. Foolihapon pitoisuus on edelleen matala, vaikka sitä menee yhä isoja annoksia. Kertoo imeytymishäiriöstä. Lisäksi B12-vitamiinipitoisuus on laskussa kuurin jäljiltä. Eipä imeydy sekään kunnolla. :( Odotetaan vielä allergiatestien tulokset. Pohjolaan lähti 340 euron lasku. 

Ehdin ottamaan eilen Lystin jalan rakkulasta kuvan ennen sen puhkeamista. Kuvassa tuo vaaleanpunainen muutosalue on turvonnutta ihoa, noin puolet rakkulasta. Rakkula hyllyi sormen alla ja ylsi anturan mustan osion alle. Hetken päästä se oli puhjennut, jolloin tuon mustan alla oli myös vereslihaa. Hyvää tässä on se, että tossu jalassa koira ei linkuta.


Ei kommentteja: