torstai 11. syyskuuta 2014

Ryhmätreeniä ja surkea Lysti

Surkeasta Lystistä ensin. En pitänyt sillä hetkeen tossuja ulkona ja niin minulla on nyt koira, jonka 3 tassua on rikki, silmän ympärys turvoksissa & karvaton ja jolla menee vielä antibiootti virtsatieinfektioon. Ei ole auttanut vitamiiniloudaus. Nyt on taas tossut ja sinkkisalva käytössä. Jouduin perumaan fysioterapian. Allergiatestien tuloksia odotellaan yhä. Vakuutusyhtiön kanssa suoritamme tilisiirtoja ristiin. Just tuli Lystin vakuutusmaksu maksettavaksi. Hymyilytti maksaa, kun vastineeksi tipahti tililleni maksamistani allergiatesteistä 270 euroa. 

Lykyn kanssa olin ulkotreeneissä. Mentiin muokattua Harrin rataa. Tehtiin vuoroni aluksi myös kontakteja. Lykky kulki hyvin. Jos olin ajoissa, kulki vielä paremmin. Se irtosi kivasti. Tuli pakkovalssiin, kun vähän vatkasin sormiani. Takaakierron se lukee, vaikka menen hyvinkin edellä. Mentiin yhteistyössä.

Puomin ylösmenoa treenasin aluksi ruuan kanssa, mutta broilerinpaloja koira ei juuri arvostanut. Palkaksi saikin sitten mennä koko puomin. Nyt se otti puomin kontaktin joka kerta, vaikka vedätin sitä ja lähetin putken ja hypyn kautta. Toi valoa iltojen pimeyteen. 

Jos vielä joskus ostan koiran agilitya silmällä pitäen, se saa olla töppöjalkainen kelpi tai bortsu, joka laukkaa tai nelistää tiheillä askelilla ja jolle ei tartte ylösmenoja edes opettaa. Sen kun painaa menemään ja katsoo jotakin ylösmenoja tuskailevaa ohjaajaa kiitollisena itselleen hymähdellen: eipä koske minua tuo ongelma.

Ei kommentteja: