sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Lykyn kanssa hallilla

Lysti sai tänään siedätyshoitopiikkinsä. Välittömästi pistoksen jälkeen se olisi raaputtanut pistoskohtaa. Sijaisrapsutin sitä kevyesti samasta kohtaa ja sen jälkeen kutka oli ohi.

Kävin Lykyn kanssa hallilla, jotta sain treenattua ylösmenokontakteja vedättämällä. Yhden kerran se olisi tullut ylösmenon yli. Muuten teki nätisti.

Sitten harjoiteltiin muuria. En jaksanut rakentaa kokonaista tekniikkatreeniä, joten otin vain yhden pikkuhypyn alle ja sitten muuri sai olla radan osana. Muuriin ei tullut tänään yhtään osumaa, mutta pituuteen tuli ainakin kerran eli myös pituus on otettava tehotreeniin.


Koska minulla oli kuvaaja matkassa, mentiin vielä rataa, jotta sain hiljaista treeniä nauhalle. Huippua oli nähdä, että sen kerran, kun sanon "putki", sanon senkin riman päällä. Koiran pitäisi kestää tuollainen häiriö, mutta kun ei ole toistaiseksi kestänyt, niin eletään sen kanssa. Töitä on kuitenkin tehty 2 vuotta asian eteen. Olen tyytyväinen pakkovalssin jälkeiseen elämään, ensimmäistä kertaa johonkin ohjaukseeni. 2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Hyvin te vedätte! Ja Lykky näyttää ihan tajuttoman nopealta.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Nopealta se tuntuukin.