perjantai 12. joulukuuta 2014

Lystin vuoro

Tänään oli lomapäivä.

Pistin aamulla Lystiin siedätysliuosta 0.6 ml. En ole ehkä kertonut, että ampulloja on 3. Ensimmäinen on miedointa liuosta, toinen vahvempaa ja kolmas vahvinta. Meillä on nyt kakkospullo menossa. Pistosväli on tällä hetkellä 6 vrk. Jokaisesta pullosta otetaan useita pistoksia. Annos nousee vähitellen 1 ml:aan asti. Annoksen olisi pitänyt nousta 0.2 ml joka kerta, mutta pysähdyin 0.4 ml:aan, koska Lystiä kutitti mielestäni liikaa eka 0.4 ml:n satsi. Toisen jälkeen se oli oireeton. Aamuisen piikin jälkeen se on ollut myös normaali.

Vein Lystin hallille. Lykky sai huilata, koska treenasi eilen. Kivasti menee nyt epätahtiin nämä treenit. 

Harrin rataa treenattiin. Otin videolle. Ensimmäisessä treenataan keppejä. Toisella videolla mennään rataa. Kaksi seurakaveria sattui samaan aikaan hallille ja heiltä sainkin hyviä neuvoja varsinkin keppien suhteen. En Lystiä saanut sunnuntaina millään menemään tuota keppikulmaa ulkopuolelta ohjaten. Vika oli omassa linjassani, ahdistin sen suotta väärään väliin. Nyt se osaa, kun oma liikkeeni ei haittaa.

Lykyn ja Lystin ohjaus poikkeaa paljon toisistaan. Lykyn kanssa yritän tehdä itseni suurin piirtein näkymättömäksi ja kuulumattomaksi. Jos ohjaan Lystiä niin (olen kokeillut), se juoksee minne sattuu. Se tarvitsee jämäkän käskytyksen. ;) 

Video on hyvä treeniajan mittari. Treenattiin yhteensä 12 minuuttia. Aktiivista aikaa siitä on noin kolmasosa eli 4 minuuttia.Ei kommentteja: