torstai 12. helmikuuta 2015

Kuminauha-flow + iltalisäys

Lykyn kanssa kertyi 1,5 viikon mittainen tauko agilitysta. Tänään valjastin sen kaverikseni ryhmätreeniin, jonka veti Marja, jonka valmennusryhmässä treenaamme myös.

Ensin lämmiteltiin ja harjoiteltiin ketteryyttä maatikapuilla. Se tuntui herättävän sopivasti.

Rata pyöri hauskasti. Piirsin luonnoksen. Saattaa olla, että 17-21-23 tilalla oli 2 hyppyä ja mittasuhteet heittävät myös. :D No, 2:lle jaakotuksen tapainen, neloselle sopiva vekkaus renkaalle. 7:lle vastakäännös. 11-kepit Lykky pujotteli itsenäisesti loppuun, jotta ehdin ajoissa kääntämään sitä ennen 13. hyppyä enkä ottanut päin polvia putken jälkeen. Hypnotisoin taas Lykyn ennen ratoja. Tavoite oli selvä: nolla.

Eka yrityksellä mentiin muurille saakka nollalla. Sitten kalikka tipahti: aavistuksen hidastin juoksuani ennen puomia. Kun jatkossa sanoin puomikäskyn ajoissa ennen muuria ja juoksin samaa vauhtia, ongelmia ei ollut ja Lykky täsmäsi hienosti tassunsa ylösmenolle. Muista tämä! Eka yrityksellä toinen rima tippui hypyllä 18, tällöin katseeni haki jo putkensuuta. Älä unohda katsetta! Hain myös oikeaa kääntökulmaa 22:lta 23:lle. Liian tiukalla käännöllä Lykky ajautui ohi, liian löysällä se oli 9:llä.

Toisella kierroksella mentiin nollalla 22:lle saakka. Sitten käänsin liian löysästi ja Lykky oli 9:llä. Toinen yritys tuntui tosi hyvältä: Lykky kulki kuin kuminauhassa. Mielestäni rytmitin ja pidin ohjauksen rauhallisena. Olin jostakin syystä varma, että se osaa ja me osaamme. Pujottelu ja kontaktit sujuivat justiinsa. Muistin korjata kaikki paikkauskohdat ja niin tuuletin maalissa nollaa. Upea Lykky, upea flow ja niin herkkää. Rata ja onnistuminen tuntui koko kropassa, uskomatonta.


Kattilatemppumme alkaa olla valmis. Molemmat koirat ovat taas katsoneet toisiltaan mallia ja kilvan taiteilevat kattilan pohjan päällä neljällä tassullaan. Videota on joskus luvassa.

Iltalisäys: Lykyn kanssa Se Kuminauha on seitinohutta materiaalia, mutta ei seitinkestävää. Yksi sadasosasekunnin vilkaisu ja *raks*. Taika on hävinnyt kuten Tuhkimon puku keskiyön kellonlyöntien jälkeen.

Ei kommentteja: