torstai 12. maaliskuuta 2015

Agilitya, haavan paranemista ja pokaaleja

Lystin kanssa kävimme tänään ryhmätreenissä. Sama rata ollaan viimeksi suoritettu 1,5 vuotta sitten. Oli siksi vähän vaikea asennoitua. 

Ohjasin pari kertaa Lystin takaakiertoon liian suurpiirteisesti, jolloin se otti aloitushypyn uudelleen. Kepit se haki hienosti eikä välittänyt, vaikka niiden loppuun tein tiukan valssin. Sitten oli helpompaa osuutta. Pituudelle tehtiin tiukka käännös. 

A:n jälkeen yritin hypyllä siivekkeen ympäri kierrätystä, koska siitä Lystillä olisi ollut suora linja jatkoon. Käännös onnistui hyvin, jos ohjasin tosi tiukasti, mutta Lysti valitsi mielummin pidemmän reitin. Siihen taivuin lopulta minäkin ja siitä jatko sujui kivasti. Tämän jälkeen oli vähän hankalahko päällejuoksu, johon Lysti ei tullut millään oikein. Tämä ratkesi persjätöllä hypyn toisella puolella. Lopuksi tehtiin koko rata nollalla, hyvältä tuntui. 

Päälle otettiin vielä puomitreeni, joka meni suunnitellusti.


Hallilta lähtiessäni sain sylillisen pokaaleja mukaani. Lysti on palkittu vuoden 2014 Arvokisamenestyjänä, Maksikoirana ja lisäksi sai AVA-laatan. Minä sain Puurtaja-pokaalin. Äsken mietin, miten paljon hyvää seuratoiminta on elämääni tuonut. Sitä kautta olen tutustunut moniin samanhenkisiin ihmisiin. Lisäksi se on tarjonnut hyvää tekemistä varsinkin sairausloman ja osa-aikatyön aikoina. On ollut mielenkiintoista oppia, miten esim. kisaorganisaatio oikeasti pyörii.

Lykky sitten. Haava näytti tänään tältä. Koska iho on kiinni, en laita Lykylle enää paitaa päälle.


Otin Lykystä toisenlaisenkin kuvan. Harvoin se on noin mietteliäs.


Ei kommentteja: