tiistai 10. maaliskuuta 2015

Hallilla ja metsässä

Lystin kanssa kävin hallilla treenaamassa puomia ja käännöksiä. Sitten humputeltiin metsässä.

Lykyn pakkasin autoon myös. Leikkauksesta on kulunut reilu viikko. Haavaa koristaa 2 pientä rupea, muuten iho on kasvanut umpeen. Ruvet sitä kiinnostaisivat bodynkin läpi, mutta kun teippasin niiden suojaksi nenäliinan, koira jätti haavan rauhaan. Kunhan ruvet irtoavat, lopetan bodyn/mekon pukemisen.

Käytiin ensimmäinen pidempi lenkki puhtaussyistä metsätiellä, jossa oli noin 10 cm lunta, joka oli suurimmaksi osaksi kovettunut kantavaksi. Ei Lykyn mahalihakset tuntuneet väsyvän, mutta en halua sitä kipeyttääkään. Ensi maanantaina loppuu remmilenkkeilypakko, mutta ei sittenkään mennä urku auki. Ihmisiltä kielletään ponnistelu 3 viikon ajan umpilisäkkeen leikkauksen jälkeen. Menisiköhän aika lähelle koirallakin sama rehkimiskielto? "Kivun sallimissa rajoissa" -käytäntö ei koiran kanssa onnistu. - On hankalaa kuntouttaa, kun en tiedä, mikä on sopiva määrä mitäkin ja milloinkin.

Varamekossa viime viikolla.
Lysti sai eilen 0.6 ml siedätysainetta. Sen niskaa kutitti pistoksen jälkeen. Niin on käynyt joskus ennenkin. Muita oireita ei tullut. Allergeenia tuli 72 x enemmän kuin hoidon aloituksessa, jos oikein laskin. Seuraava piikki tulee vasta 3 viikon kuluttua, 0.8 ml. Sitten alkaa 1 ml:n pistokset kuukauden välein. Nyt alkaa olla jo paljasta maata näkyvillä. Saas nähdä, miten tassujen kanssa käy. Esitteen mukaan ollaan jo nyt hoidon ylläpitovaiheessa, jolloin vaikutuksia voi alkaa odotella.

Ei kommentteja: