lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pitkä kävely ja kavaletteja

Kävin Lystin kanssa aamulla 2 tunnin lenkillä kaverini kanssa. Enpä muista, milloin olisin noin pitkällä lenkillä käynyt huomaamattani. Lysti ja kaverini hovawart olivat toisiaan kohtaan ystävällisiä ja maltillisesti kiinnostuneita, miltei välinpitämättömiä, joten saatiin keskittyä kaikkeen muuhun paitsi koiriin. :)

Illemmalla rakensin kavaletit sisälle Lykylle. Tämä kuuluu sarjaan leikkauksesta toipuvan potilaan kuntoutus. Asettelin pujottelukepit vessapaperirullien päälle. Olen hävittänyt jonnekin aikoinaan ostamani harjanvarret. Muistan, että harjanvarret tulivat halvemmaksi, kun osti myös harjaosan. Koska harjaosilla en tehnyt mitään, seuraavana kassajonossa ollut tuntematon mies, jonkin hevostallin omistaja, otti ne mielellään itselleen. 

Niin, siitä kavalettiharjoituksesta. Lykyn kanssa sellaisia on tehty varmaan pari vuotta sitten. Jotakin se muisti ja käveli tai ravasi ne monesti läpi. Välillä jäi muutama rima välistä, mutten tehnyt numeroa. Laitan ensi kerralla pidemmät välimatkat. Usko pois, huonoimmat tuli videolle ja sitten loppui akku.Lysti oli harvinaisen epäluuloinen. Astui se ensimmäiseen väliin saakka, mutta sitten tyssäsi kehitys, vaikka kuinka naksuttelin ja tiputtelin kuivattua banaania avonaiseen kitaan. Jääkööt hautumaan. 

Olen myös nostellut Lykyn ristikkäisiä jalkoja. Lisäksi pesin sen eilen shampoolla. Ehkä pitäisi pestä useammin. Siitä tuli ihanan pörröinen, niin pörröinen kuin pesän ei-pörröisimmästä-mehiläisestä voi tulla.

Ei kommentteja: