keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Fysioterapiaa ja kuvia

Lykky sai tänään fysioterapiaa. Se oli hyvässä kunnossa. Lievää kiertojäykkyyttä oli lannerangan 3.-4. nikaman kohdalla, mikä aukeni kevyellä käsittelyllä. Aivan yläniskassa oli toisella puolella jäykkyyttä, joka aukeni. Koska mitään isompaa ei ollut, lepoa ei tartte pitää, mutta hyvää tekee kevyet ravilenkit tänään ja huomenna.

SM-kisojen aikataulut ja lähtölistat tulivat. Kivalta tuntuu. Yksilökisoissa kisaa makseja 239 kpl. Niistä bortsuja on 100 kpl (42 %), kelpieitä 31 (13 %), belgejä 27 (11 %) (tervuja 13, gronttuja 9, maleja 5) ja australianpaimenkoiria 15 (6 %). Nämä isoimmat osallistujarodut kattavat 72 % kilpailijoista. Viime vuonna kisasi 211 maksia, joista oli bortsuja 45 %, kelpieitä 12 %, belgejä 11 % ja australianpaimenkoiria 7 %. Viime vuonna osallistui 9 tervua, 8 gronttua ja 6 malia. 

Eilen meitä kuvattiin. Laitan tähän osan kuvista. Kiitos Heikki!

"Hähää, mulla onkin oma suunnitelma."

"Käännytään, käännytään."

"Kerrankin se näytti ajoissa, minne mennään."

"Nyt se huitoo tuolta sivusta."

Jalkajarrutus: check. Häntäjarrutus: check.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Onnea matkaan SM-kisoihin! Toivottavasti näen teistä vilauksen. Suunnitelmissa olisi tulla katselemaan kisoja, kun ovat niin lähellä ja ikinä ennen en ole näissä karkeloissa käynyt. (Minusta tuntuu täysin absurdilta ajatukselta, että olisin itse kilpailemassa.)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Niissä on yleensä ollut isojen kisojen meininki. :) Toivottavasti nähdään!