perjantai 18. syyskuuta 2015

Viimeistelyä ja etäohjausta

Tapasin seurakaveria hallinta- ja viretreenin merkeissä. Tehtiin U:n mallinen rata, missä oli A ja keinu. Puomi oli purettu, joten sitä ei kasattu. Suoritettiin rataa vuorotellen, jotta odottava koira kuumui. Lykky lämpeni hyvin, muttei tehnyt yhtään lähtö- tai kontaktivirhettä. Hyvä niin. Toivottavasti sillä on kisoissa samat asetukset.

Hallissa tarkistin puomin. Kerran koirulini loikkasi puomin ylösmenon yli, muuten otti sen hyvin.

Jatkoin torstaista takaakiertotreeniä. Seurakaveri jalosti suunnitelmiani kekseliäästi: jospa jättäisin kokonaan käsi- ja jalkamerkit pois ja ohjaisin vain verbaalisesti? Kokeiltiin jopa naksulla, koska Lykky on hyvä ja sinnikäs tarjoamaan. Koira hoksasi. 

Lykyn tekee vähän mieli vesilelua.

Lysti elää pumpulissa, koska sunnuntaina on piirinmestikset. Tassut ottavat edelleen itseensä maaperästä ja kortisoni käy mahan päälle.

Tapasin hallilla tuttuja muutenkin, 5 eri ihmistä. Teki hyvää. Illalla tuumasin, että otan Lykyn etäohjauksen sairauslomani projektiksi. Saadaan molemmat mielekästä tekemistä. Tavoitteena on videoida systeemin edistymistä. Pakkohan tässä on valmistautua aikaan, jolloin juokseminen ja ohjaaminen on nykyistäkin hankalampaa. Harmi, koska olen tottunut luottamaan jalkoihini.

Ei kommentteja: