lauantai 21. marraskuuta 2015

Fysioterapiaa ja hajuerottelua

Lysti pääsi eilen fysioterapiaan. Sillä on ollut selviä triggerpisteitä, joita en omilla vanutuksillani ole saanut laukeamaan. Jumia sillä olikin sekä lapojen seudussa että taaempana, lanteessa enemmän vasemmalla. Kaikki nämä aukesivat. Yhtenä taustatekijänä saattaa olla tassuvaivat, joiden takia koiraparka on joutunut varomaan milloin mitäkin tassuaan. Nyt pari päivää pidetään vähemmällä liikunnalla ja ulos puen loimen, jotta koiruli ei saa selkäänsä kylmää. 

Heppalihakuuri on auttanut! Lystille on tullut luidensa ympärille tavaraa, hyvässä mielessä. 

Hajuerottelussa jätin purkit pois ja tilalle otin vessapaperin paloja, joista yhdessä oli hajua. Lysti toi varmasti oikean, mutta Lykky oli enemmän hakusessa. 

Kävin itsekin eilen fysioterapiassa. Sain akupunktiota, nyt neulat myös yläraajoihini. Se on jotenkin hauskaa edelleen. Niskaan vedettiin myös kinesioteipit, jotka tuovat kivan tuen. Kauluri päivitettiin vähän matalammaksi. Seuraava aika on vajaan viikon kuluttua.

Tänne on satanut lunta! Lämpötila keikkuu edelleen nollan tienoilla. Kunpa nyt painuisi pakkasen puolelle, pääsisin Lystinkin kanssa kunnolla liikkumaan ja pääsisin senkin kanssa agilityyn.